Hozzávalók:• 25 dkg sovány túró• 1 db tojás• 5 evőkanál folyékony édesítőszer• 6-8 dkg zabkorpa
Elkészítés:A tojás sárgáját és fehérjét átmenetileg válaszd külön.Ez csupán addig tart, míg az utóbbit habosra vered.Túróval, az édesítőszerrel és a zabkorpával gyúrd tésztává. Simítsd bele egy tortaformába.Süsd meg, majd kihűlés után tegyél rá savanyú almakrémet.A krém a sütés ideje alatt könnyen elkészíthető. Hámozd meg és reszeld le az almát.Tégy hozzá kevés édesítőszert, fahéjat, esetleg vaníliás édesítőt, s egy kislábosban főzd össze.
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!
