Hozzávalók:• 25 dkg sovány túró• 1 db tojás• 5 evőkanál folyékony édesítőszer• 6-8 dkg zabkorpa

Elkészítés:A tojás sárgáját és fehérjét átmenetileg válaszd külön.Ez csupán addig tart, míg az utóbbit habosra vered.Túróval, az édesítőszerrel és a zabkorpával gyúrd tésztává. Simítsd bele egy tortaformába.Süsd meg, majd kihűlés után tegyél rá savanyú almakrémet.A krém a sütés ideje alatt könnyen elkészíthető. Hámozd meg és reszeld le az almát.Tégy hozzá kevés édesítőszert, fahéjat, esetleg vaníliás édesítőt, s egy kislábosban főzd össze.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!