Kezdőlap / Fogyókúrás receptek / Zabpelyhes Dzsuvecs „szerb étel” (Update1)saját recept recept

Zabpelyhes Dzsuvecs „szerb étel” (Update1)saját recept recept

Hozzávalók:
35 dkg paradicsom

1 fej hagyma

25 dkg paprika

30 dkg csirke vagy pulyka hús

5-10 dkg zabpehely (igény szerint)

2 dl tejföl (12%)



örőlt bors

Elkészítés:
A paradicsomot, paprikát, hagymát karikákra vágjuk.

ki olajozunk egy tűzálló tálat, és a következő sorrendben rakjuk bele a hozzávalókat:

hagyma,paradicsom,zabpehely,paprika,hús,paprika,zabpehely,paradicsom.

A sorrendet ne tévesszük el, mert csak így puhulnak meg az alapanyagok és így nyeri el a dzsuvecs különleges jó ízét.

A rétegek között sózni és borsozni, és végül leöntjük a tejföllel, alufóliával levedve sütjük

sütés kb:1 óra

a végén a tetejét megpiritjuk.

Tanácsok:
– a kész étel 2 adag

– zabpehely helyet használhatunk rizst

– hús helyettesithető bármilyen disznó hússal

– saját recept

– Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 75 perc

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zabpelyhes palacsinta (update1) recept

Hozzávalók: -6 evőkanál zabpehely -2-3 tojás -1 teáskanál olívaolaj -kicsi gesztenyemassza -tej Kapcsolódó fórumok:zabpelyhes palacsinta …

Leave a Reply