A nagy nap szinte elképzelhetetlen – a magyar hagyományok szerint- egy jó pálinka nélkül. Képzeljük el a palackba zárt folyékony gyümölcsöt, a nyár illatát, a gyümölcsök édes zamatát. Ezek után már biztosan úgy fogjuk gondolni, hogy nem lehet nélküle teljes a mi lagzink sem.
A pálinkát, egy időben méltánytalanul elfelejtettük, de ma már újra visszanyerte régi fényét. Az ital nemességét talán magyaráznunk sem kell, az egyedülálló ízt, illat-, és íz harmóniát a legnemesebb gyümölcsök különleges odafigyeléssel készített 100%-os párlata biztosítja. Ki ne szeretné, ki ne találná meg kedvencét abból a sokféleségből, melyet e minőségi választék kínál nekünk? Legyen mézes, ágyas, vagy akár hagyományos, a tiszta, egészséges gyümölcsök aromája, a nagyszerű ízek és a tüzes zamat mindenkit rabul ejt. Válasszuk ki a kedvencünket, és az esküvő egyik legemlékezetesebb pillanatát, a koccintást e nemes itallal pecsételjétek meg, így a tüzes csupa gyümölcs garantáltan megadja az ünnep fényét, és harmóniáját, ettől lesz csak igazán lagzi a lagzi. Egyre többféle, jó minőségű változattal találkozhatunk a bevásárlóközpontok polcain, vagy akár a külön erre szakosodott boltokban. Mindezek tekintetében a választás nem lesz túl könnyű! Őseink egyik kedvenc italának illatában az érett, lédús gyümölcsök aromavilágát fedezhetjük fel, semmihez sem fogható ízek izgalmas élménnyel gazdagíthatják a násznépet. Azonban nem árt vigyázni vele, a pálinka nem csak a torkunkat hevíti, hanem a vérünket is! Ezek után nem árt tisztában lenni azzal sem, hogy a pálinka csak megfelelő mennyiségben kerüljön a poharakba, hiszen egy olyan italról van szó, melyet felelősséggel kell fogyasztani.
Címkékágyas pálinka Esküvő gyümölcspálinka köszöntő mézes pálinka pálinka
Ezt mindenképpen olvasd el!
Hogyan spóroljunk az esküvő szervezésen?
Egy esküvő szervezése nem leányálom. A költségekről nem is szólva. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a …