...az adag kb 21x32cm tepsibe elég. De lehet a dupláját is elkésziteni a dupla adagnak kell a nagy gáztepsi. Elkészítési idő: 15 perc Kalóriatartalom: 330 kcal Kapcsolódó fórumok: sütemény zablisztből...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) 500 kcal étrend fórumhoz témák:
Könnyű májpástétom- többféle diétához passzol recept
...Szerintem update1, ha arra vonatkozatom. Ez összesen 5 adag, egy adag Weight Watchers pontértéke az én receptem alapján 3 pont. (puszi, WW-s lányok!) Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: min. kcal...
Érdekel a cikk folytatása? »Diétás tökfőzelék recept
...jön még hozzá, és tálalható. Tanácsok: Magamnak sült virslit szoktam hozzá készíteni, de a család sült kolbásszal, pörkölttel, fasírozottal szereti inkább. :) Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 60 kcal Kapcsolódó...
Érdekel a cikk folytatása? »Diétás rakottkrumpli. recept
Hozzávalók: 22dkg krumpli 2db tojás 8dkg paradicsom 4dkg zöldpaprika 5dkg pulykasonka 1doboz kefir(140g) Elkészítés: Megszokott módon. Tanácsok: Nagyon finom! Elkészítési idő: 60 perc Kalóriatartalom: 487 kcal...
Érdekel a cikk folytatása? »Diétás székelygulyás recept
...káposztát és annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje. Mielõtt kész, behabarjuk, és még egyszer összeforraljuk. Apróra vágott csomborral meghintve tálaljuk. Tanácsok: 2 személyes adag Kalóriatartalom: 235 kcal Szénhidráttartalom: 19 gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »Diétás virslisaláta recept
...mustár Elkészítés: A mustárt elkeverjük az olajjal, citromlével, borssal,sóval. Beletesszük a karikára vágott virslit, hagymát és a kockára vágott uborkát, sajtot. Lehűtve tálaljuk. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 233 kcal...
Érdekel a cikk folytatása? »Cukkini
...puha héjában rejlik. Alacsony energiatartalma (32 kcal/100 g) miatt fogyókúrában bátran ajánlható, illetve megfelelő ételkészítési eljárást alkalmazva, a legtöbb diétás étrendben felhasználható. További tápanyagértékei jellemző a tökfélékre, így elhanyagolható mennyiségű...
Érdekel a cikk folytatása? »Diétásan elkészített gyümölcsös túrótorta recept
...el a lábastól). A maradék tejszínt készítsük el habnak és a gyümölcszselé tetejét díszíthetjük még vele. 16 szeletet vághatunk ki belôle. Kalóriatartalom: 160 kcal Szénhidráttartalom: 6 gramm Zsírtartalom: 10,7 gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »DiétásTökfasírt recept
...és evőkanállal beleszagatod a forró olajba. Amikor beleteszed egy kicsit lapítsd meg. Aranysárgára kell sütni. Nagyon finom. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 180 kcal Szénhidráttartalom: 120 gramm Zsírtartalom: – gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »Diós-kávés szelet diétázóknak recept
...kihűlt kihabosítjuk a margarinnal. Tanácsok: Ezt a mennyiséget 24 szeletre szeljük a kalória és szénhidráttartalom 1 szeletre vonatkozó !!!! Elkészítési idő: 45 perc Kalóriatartalom: 129 kcal Szénhidráttartalom: 10,5 g gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »