...5 dkg rizs, tészta 1. Roston csirkemell + rizs + natur sali 2. 15 dkg párolt brokkoli, karfiol, zöldbab… 5 dkg zsírszegény sajttal+ kevés joghurt v. kefír 3. 1 szelet...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) update 1 muffin fórumhoz témák:
A tópart élet az állóvíz mellett
...pollent, az összegyűjtött ételt a szitán és hozzá adagolod a búzaliszthez. Jellegzetes ízűnek várható az általad elkészített alkotás, mint a palacsinta és a muffin. Végül a virágokról leesnek a pollenek...
Érdekel a cikk folytatása? »Koleszterincsökkentő étrend
...desszert ne tartalmazzon zsiradékot. Kerülni kell a sült tésztaféléket, pitéket, és fagylalt is korlátozott mennyiségben fogyasztható. Alkalmi falatkák, snackek – Gyümölcs, kenyér vagy pirítós kenyér, muffin, mazsola, gofri, zsírszegény keksz....
Érdekel a cikk folytatása? »Muffin (update1) recept
Hozzávalók: -10 dkg búzakorpa -10 dkg zabkorpa -2 kk vaníliaaroma -1 citrom reszelt héja -1 db joghurt -2dl tej -3 tojás -1 cs. sütőpor -fahéj -édesítőszer Elkészítés: A tojásokat szétválasztom,...
Érdekel a cikk folytatása? »Pulykatekercs zöldségcsíkokkal Update: 1-es kód recept
...paprikát. Egy perc alatt összefőnek. Hozzátesszük a cukkinit, és adunk még 1 percet az édes hármasnak. Végül a vizet leöntjük, és a zöldségeket hideg vízzel öblítjük le. A pulykaszeleteket kézzel...
Érdekel a cikk folytatása? »Reform süti (update 2) recept
...nyomtam szét (jó a folyékony is). 1 csomag sütőpor. Elkészítés: A hozzávalókat elektromos habverővel összekevertem és vékonyan kiolajozott lisztezett tepsibe öntöttem. A tetejére akármilyen gyümölcs kerülhet és mehet a sütőbe....
Érdekel a cikk folytatása? »Ribizlihab (update 1) recept
...és az édesítőt, ízlés szerint. Tanácsok: Egy kis citromhéjat is szoktam bele reszelni, illetve fahéjjal is meg lehet még fűszerezni! Elkészítési idő: 5 perc Kalóriatartalom: 163 kcal Szénhidráttartalom: 18 gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »Puncsos majdnem somlói (update 1) recept
Hozzávalók: – 1 kis doboz joghurt – 1 kis joghurtos doboz zabkorpa – édesítő ízlés szerint – 2 tojás – 2 tk. kakaópor – 3-4 ek. olaj – 1/2 cs....
Érdekel a cikk folytatása? »Sajtos puffancs Update 1 recept
Hozzávalók: 2,5 dl zsírszegény tej 3 kanál olíva olaj 15 dk Norbi, vagy tk liszt 3 tojás, + 1 a kenéshez 10-12 dk zsírszegény trappista sajt só szezámmag Elkészítés: Enyhén...
Érdekel a cikk folytatása? »Sajtos zabpehelytallér-update 1 recept
Hozzávalók: 25 dkg zabpehely 2 tojás 4 dkg margarin 15-20 dkg sajt (ligthos) 1 ek teljeskiörlésű liszt 1 ek tejföl, 12%-os 1 tk só pici bors 1 tk sütőpor Elkészítés:...
Érdekel a cikk folytatása? »