A mexikói konyha számos könnyen elkészíthető és finom levessel vezeti be az étkezéseket. Ismerkedjünk meg ezek közül néhánnyal, melyek egyedi ízvilágot és különleges falatokat kínálnak étkezéseinkhez.A sertésbordás bableves alapja az oldalas, melyet sóval és borssal történő fűszerezése után kb. harminc percig sütünk. Sütés közben mézzel meglocsoljuk. Amíg sül a hús, …
Érdekel a cikk folytatása? »Az olasz minestrone leves
Az olasz konyha szerelmeseinek és ételeit szívesen készítőknek alap a minestrone leves. Készítési módja és a felhasznált alapanyagok változatossága háziasszony és évszakfüggő, de nagy vonalakban a minestrone leves elkészítésének a lépései minden konyhában megegyeznek. Ismerkedjünk most meg ezekkel. Használhatunk konzerv babot, de amennyiben szárazbabbal dolgozunk, érdemes előbb feltenni főni, hiszen …
Érdekel a cikk folytatása? »