Málnás sajttorta A málna enyhe savanyú íze és a sajt krémes állaga tökéletesen kiegészíti egymást ebben a süteményben. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy tálban keverjük össze a lisztet, 10 dkg cukrot a sütőport és a sót. Adjuk hozzá a vajat és 1 tojást, majd morzsoljuk össze. Vegyünk elő …
Érdekel a cikk folytatása? »Az olasz minestrone leves
Az olasz konyha szerelmeseinek és ételeit szívesen készítőknek alap a minestrone leves. Készítési módja és a felhasznált alapanyagok változatossága háziasszony és évszakfüggő, de nagy vonalakban a minestrone leves elkészítésének a lépései minden konyhában megegyeznek. Ismerkedjünk most meg ezekkel. Használhatunk konzerv babot, de amennyiben szárazbabbal dolgozunk, érdemes előbb feltenni főni, hiszen …
Érdekel a cikk folytatása? »