A narancs gazdag C-vitaminban, káliumban és sok más vitaminban, ásványi anyagban. Főleg télen igen könnyen hozzá is lehet jutni. Sokféleképpen felhasználhatjuk, ha a narancslevet lefagyasztjuk, frissítő desszertet kapunk. Ésszerű diétánkat, amelyben heti egy-másfél kg vesztése a cél, kiegészíthetjük és egészségesebbé tehetjük vele. Reggelire készíthetünk egészséges joghurtitalt. 2 deci narancslevet, fél …
Érdekel a cikk folytatása? »Campari a királyi rangra emelt ital
A Campari szülőhazája Olaszország. Színe rubintvörös, megjelenése extravagáns, íze szokatlan különleges, íze kesernyés, mégis azonnal megnyeri mindazok tetszését akik megkóstolták. A Campari igazi étvágygerjesztő ital. Megalkotója Caspare Campari fiatal kora óta azzal kísérletezett, hogy a gyógynövények erejét beépítse a mindennapi étkezésbe. Így jutott el a később róla elnevezett Campari megalkotásához. …
Érdekel a cikk folytatása? »