Talán nincs is olyan magyar háztartás, ahol ne lenne megtalálható a római tál. Azonban kevesen használják a húsok sütésén kívül másra. Pedig a római tálban ízletes sütemények és ropogós tésztafélék is süthetőek. Íme egy ínycsiklandozó recept, ami finomabb, mintha tepsiben készítenénk el. Hozzávalók 4 személyre 5 dkg vaj 1 darab …
Érdekel a cikk folytatása? »Az a csodálatos római tál
A római tál nem más, mint egy cserépedény, amit igen sokrétűen fel lehet használni. Készíthetünk benne mindenféle húst, halat, zöldséget, rizottót sőt még lekvárt is főzhetünk benne. A római tálat mielőtt sütéshez használjuk kb. 20 percig hideg vízbe kell áztatni. Erre azért van szükség, mert a beáztatáskor felvett vizet a …
Érdekel a cikk folytatása? »