Hozzávalók:
20 dkg sovány sertéshús,
1 közepes vöröshagyma,
1 evõkanál liszt,
40 dkg savanyú káposzta,
só,
ha kapható, 1 csomó friss borsikafû (csombor),
1 gerezd fokhagyma,
édesnemes pirospaprika,
köménymag,
1 evõkanál joghurt.
Elkészítés:
Teflonedényben a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát kevés vízzel pároljuk, pirospaprikával meghintve pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott, jól megmosott húst. Ízesítjük sóval, fokhagymával, köménymaggal. A húst félig puhára fõzzük (ha kell még vizet, öntünk hozzá). Hozzáadjuk a savanyú káposztát és annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje. Mielõtt kész, behabarjuk, és még egyszer összeforraljuk. Apróra vágott csomborral meghintve tálaljuk.
Tanácsok:
2 személyes adag
Kalóriatartalom: 235 kcal
Szénhidráttartalom: 19 gramm