Hozzávalók: 3 tojás, 3 evőkanál zabkorpa, kb. 50 csepp édesítő, kávéskanálnyi szódabikarbóna, picuri olívaolaj Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, majd a sárgáját alaposan kikeverem, „beleáztatom” , azaz keverem a zabkorpát és...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) norbi palacsinta recept fórumhoz témák:
Ha nem kérdezi meg kezelőorvosát
...véleményét, milyen recept nélkül kapható dolgokat tud javasolni, 3./ Forduljunk a nagymamáink által használt, jól bevált otthoni praktikák felé, egyszerűsége és azonnali hozzáférési lehetősége révén: – Egyen fokhagymát 3-4 napon...
Érdekel a cikk folytatása? »Megtalálni az ideális kezelési módot
...mérséklése, a túlérzékenységi reakció csillapítása. Számos recept nélkül megvásárolható orrcsepp, orrspray, gél, szemcsepp és tabletta közül kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. A szem allergiás tüneteinek – könnyezés, viszketés,szúró érzés – jelentkezésekor...
Érdekel a cikk folytatása? »Csokisfondü
A recept 6-8 személyre: 40 dkg keserű, tehát étcsoki 4 evőkanál tejszín 2 evőkanál rum vagy más finom alkohol (gyerekek esetében elhagyható) Tetszés szerinti gyümölcsök, például 1 egész ananász vagy...
Érdekel a cikk folytatása? »Piskótaszelet (update 2) recept
Hozzávalók: 3db tojás, 6dkg tk. búzaliszt, 2 evőkanál víz, 40-50csepp Polisweet, késhegynyi sütőpor. Elkészítés: A megmosott tojásokat felütjük és gondosan szétválasztjuk. A tojássárgáját 30csepp Polisweettel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a...
Érdekel a cikk folytatása? »Megtalálni az ideális kezelési módot
...mérséklése, a túlérzékenységi reakció csillapítása. Számos recept nélkül megvásárolható orrcsepp, orrspray, gél, szemcsepp és tabletta közül kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. A szem allergiás tüneteinek – könnyezés, viszketés,szúró érzés – jelentkezésekor...
Érdekel a cikk folytatása? »Pizza darálthúsból Update1 recept
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, kb. 80 dkg darált hús, 1 tojás, 2 e.k. zabkorpa, 1 doboz kukorica, 4-5 szem paradicsom, 25 dkg mozzarella, só bors, kakukkfű. Elkészítés: A vöröshagymát apróra...
Érdekel a cikk folytatása? »