Kezdőlap / Internetes üzlet / Webshop / KING étrend kiegészítők az egészség szolgálatában

KING étrend kiegészítők az egészség szolgálatában

Eleink gyakran mondogatták: – Fűben-fában az orvosság – és ez így is van.
A sámánok, varázslók, javasasszonyok, boszorkányok és füves emberek egytől egyig tudói voltak annak, hogy a természet és így az ember is, csak természetes anyagokkal gyógyítható, tartható életképesen.
A mindennapi táplálkozásunk a természetestől egyre távolabb kerül. Sokszor nem is tudjuk, hogy mi az, amit eszünk. Nem is beszélve arról, hogy a technika fejlődésével, mennyire lezsarolt a termőföld, illetve milyen mértékben szennyezett környezetünk, ahonnan a nélkülözhetetlen táplálékainkat, ivóvizünket beszerezzük. A növények beltartalmi értékei nem tartalmazzák azt a vitamin és ásványi anyag mennyiséget, amelyre szervezetünknek szüksége van. A tartósítószerekről és az adalékanyagokról itt most ne is beszéljünk.
Nem csoda hát, ha az egészséges táplálkozás, az egészség megőrzés és a betegség megelőzés céljából, táplálékaink esszenciális tápanyag kiegészítésére szorulunk.
Fontos szempont azonban, hogy ezek az étrend kiegészítő termékek természetes, vagy mesterséges tápanyagforrások-e. Amit a laikusok többnyire elfelejtenek például, hogy nem mindegy milyen formában történik a bevitel. A természetes (növényi, illetve állati eredetű) szerves anyagok bevitele azért hasznos a mesterséges ásványi anyag bevitelekhez képest, mert a bevitt tápanyag felszívódását is elősegítik, mert jelen vannak mindazok a természetes katalizátorok (vitaminok, enzimek), melyek lehetővé teszik a tápanyagoknak az emberi szervezetbe történő beépülését is.
Lényegesnek tartom azt is megemlítenem, hogy az is fontos szempont a táplálkozásunk területén, hogy hol születtünk és éltünk eddig. Élőhelyünk területén termesztett növények emésztéséhez eleve rendelkezünk a megfelelő enzimkészlettel. Ha lakó helyet váltunk, vagyis tartósan külföldre költözünk, a táplálkozásunk során az éhünket ugyanúgy tudjuk csillapítani, de a bevitt tápanyagok hasznosulása sokkal rosszabb.
Érdemes tehát táplálék kiegészítőinket is a hazai termőföldön termett élelmiszerekkel kiegészíteni, ez biztosítja a szervezetünk megfelelő, egészséges tápanyag ellátottságát.
Webáruházunk ennek megfelelően igyekezett kialakítani a napi élelmiszerekből hiányzó természetes tápanyag pótló készítményeit.
Célom, hogy bemutassam ezeket a termékeket, kiemelve jótékony hatásukat az egészség fenntartása érdekében.

Hozzászólás