Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Laurell K. Hamilton Leláncolt Nárcisszusz

Laurell K. Hamilton Leláncolt Nárcisszusz

Laurell K. Hamilton a Leláncolt Nárcisszusz című könyve 2006-ban jelent meg az Avage Könyvkiadó gondozásában.
Ez a könyv Anita Blake, vámpírvadász sorozat tizedik kötete.
Anita már fél éve minden kapcsolatot megszakított t mind Richarddal a vérfarkassal, mind Jean Claude-val a város vámpír urával. Ezzel azonban nem csak magát, hanem Richardot és Jean Claude-ot is veszélybe sodorja, mivel hármuk között alaposan legyengíti a mágikus kapcsolatot, mely hármukat összeköti, és ezzel sebezhetővé téve mindannyiukat.
Anita barátnőjével, Ronnievel éppen egy kellemesen eltöltött születésnapi vacsora után mennek haza. Ekkor Anita lakásában megszólal a telefon és ezzel kezdetét veszi egy eddiginél iszonyatosabb rémálom. Anita, aki magán viseli mind a vérfarkas, mind a vámpír jelét akaratán kívül veszélybe sodort társaival a triumvirátus összejöveteléig együttesen kell helyt állniuk.
A triumvirátus újra összeáll, és Anita erősebb, mint eddig volt, azonban ez lehet, hogy végzete is. A triumvirátus újra eggyé válik, és Anita képes lesz használni Richard és Jean-Claude emberfeletti erejét. Hallja a szívdobbanásukat és megismeri a gondolataikat, érzi az éhségüket. Anitának így most már a saját testében lakozó szörnyeteggel is fel kell vennie a harcot, nem engedheti, hogy a mindennél erősebb vérszomj és vágy birtokba vegye az elméjét, eleméssze a lelkét.
Eközben Anita védelme alá tartozó vérleopárdokat valaki elkezdi elrabolni, és Anita a megmentésük közben olyan erőkkel találja szemben magát, amiktől még ő is megijed.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia felosztása: az Újszövetség

A mai ember számára talán legtöbb üzenetet a Bibliában szereplő Újszövetség könyvei adják. A tömör, …

Hozzászólás