Kezdőlap / Társadalom / Vallás / A hierarchia mesterei

A hierarchia mesterei

A most kezdődő korszak lényegét a népek testvérisége és a közöttük kialakuló, kölcsönös emberi kapcsolatok jelentik, és ennek az evolúciós eseménynek egyértelmű jelképe a táplálék közös megosztása.

Az előkészületek már megkezdődtek. Sokan próbálkoznak már azzal, hogy törvényekkel biztosítsák a nemzetek gazdasági létfenntartását, és az élelmezés kérdése minden ország valamennyi törvényhozója számára elsődleges fontosságú. Az egymással való megosztás elve a fizikai síkon kezdődik, és tovább fog fejlődni minden más emberi kapcsolatban is.

Így Jézus képszerű formában már jóval ezelőtt kísérőnkül adta az útra a Vízöntő témáit, ám ennek az értelmezése csak napjainkban, a mi a korszakunkban válik lehetségessé. Csillagászati szempontból még nem vagyunk kitéve a Vízöntő teljes hatásának, mert csak most szabadulunk fel lassan a Halak korszakának a befolyása alól. Most még nem érezhető, hogy mit fog kiváltani a Vízöntő teljes energiaárama, de minden év közelebb visz bennünket ennek az erőnek a központjához. Ennek az elsődleges hatásaként azt is fel fogjuk ismerni, hogy az emberiség a legbelsőbb lénye szerint egységet alkot. Így fog egyre jobban kialakulni az összetartozás érzése, és egyszer magától értetődővé fog válni az egymással való megosztás, az együttműködés.
Így lehetne egy új vallás vezérelve a tudatosabbá válás szükségessége is.

A hierarchia mesterei
Példa nélküli kreativitás időszaka áll előttünk, amelyben fel fogjuk ismerni az élet szépségeit. Hiszen hibák nélküli emberek egy csoportja tér vissza hozzánk, a mindennapi életünkbe. Szellemi óriások, akik a mi szemszögünkből már elérték a tökéletességet. Olyan férfiak, akik megelőztek bennünket az evolúciójukkal, és akik már régóta befejezték azt az utat, amelyen mi csak most haladunk. Nekik már nincs szükségük arra, hogy ezen a bolygón éljenek, de magukra vállalták a kötelességet, hogy itt maradnak, és nekünk segítenek a hozzájuk hasonló tökéletességnek az elérésében.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia és a homoszexualitás

A Biblia egy-két versben említést tesz bizonyos homoszexuális cselekedetekről – minden hivatkozás negatív. A qadesh …

Hozzászólás