Sajnos mindenki számára feltűnt, hogy visszavonhatatlanul, megmásíthatatlanul, valamint visszafordíthatatlanul itt az ősz, és rohamosan közeledik a tél. Ezek a hónapok a stagnálás, a lelassulás hónapjai. A természet is alszik, és bizonyos értelemben mi magunk is alszunk. Reggel sötétben indulunk dolgozni, este sötétben érünk haza. A nap egyébként sem süt olyan …
Érdekel a cikk folytatása? »Forró csoki
A forró csokinak két fajtája van. Lehet készíteni „sima” forró csokit, melynek az alapja főleg kakaós, és fehér forró csokit is. A receptek itt megtalálhatóak: Forró csoki 4 személyre: 6 evőkanál cukormentes kakaópor 6 evőkanál cukor ½ liter tej ½ liter tejszín 1 csomag vaníliás cukor 1 kiskanál fahéj mazsola …
Érdekel a cikk folytatása? »