Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Ősszel a leghatásosabb

Ősszel a leghatásosabb

Sajnos mindenki számára feltűnt, hogy visszavonhatatlanul, megmásíthatatlanul, valamint visszafordíthatatlanul itt az ősz, és rohamosan közeledik a tél. Ezek a hónapok a stagnálás, a lelassulás hónapjai. A természet is alszik, és bizonyos értelemben mi magunk is alszunk.
Reggel sötétben indulunk dolgozni, este sötétben érünk haza. A nap egyébként sem süt olyan erősen, egész nap vágyunk a pihenésre, vágyunk a klassz melegben bekucorodni a tévé elé egy nagy bögre forró csokival kényeztetjük magukat. Melegen kell tartani a testünket, ezért sokkal több kalóriát veszünk magunkhoz. Ez azonban nem a legfőbb oka a nagy mennyiségű és magas energiatartalmú ételek fogyasztásának. A valódi ok az állandósuló szürkeség. Az egész nap fennálló szűrt fényben létezni, a nap nagy részében lámpafénynél dolgozni kétségtelenül befolyásolja a napi hangulatunkat, az energiaszintünket.
Kissé ellentmondásosnak tűnik, de ebben az időszakban a legjobb fogyókúrázni. Az ősz az elmúlás időszaka. Nincs is más dolgunk, mint elmulasztani felesleges kilóinkat. Az álom, az, hogy tavaszra legjobb formánkat hozhassuk, ha megint jön a strand szezonja.
Figyeljünk az étkezéseinkre, a vitaminbevitelre, és mozogjunk megnövelt mennyiségben. Akik szeretik meglepni barátaikat, a fogyókúra idején hordjanak alakot leplező ruhákat, hogy amikor végre a lengébb ruháikat hordhatják, okozzanak minél nagyobb meglepetést csodás alakjukkal.
A legutolsó lépés az igazi hab a tortán. Vegyünk egy jó mély levegőt, csukjuk be a szemünket, és csak élvezzük a felszabadultságot.
Hogy honnan tudjuk, hogy igazán élvezzük-e? Nos, onnan, hogy mosolyogni fogunk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás