Hozzávalók: 15 dkg Norbi sütiliszt 5 dkg zabkorpa 1 porélesztő 1 tojás 2 evőkanál delma ligh margarin 2 evőkanál burgonya pehely 1 pohár 12% -os tejföl só kevés víz A tetejére 1 tojás, szezámmag
Érdekel a cikk folytatása? »Pizza darálthúsból Update1 recept
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, kb. 80 dkg darált hús, 1 tojás, 2 e.k. zabkorpa, 1 doboz kukorica, 4-5 szem paradicsom, 25 dkg mozzarella, só bors, kakukkfű.
Érdekel a cikk folytatása? »Piskótaszelet (update 2) recept
Hozzávalók: 3db tojás, 6dkg tk. búzaliszt, 2 evőkanál víz, 40-50csepp Polisweet, késhegynyi sütőpor.
Érdekel a cikk folytatása? »Piskóta (update 2) recept
Hozzávalók: 2 tojás sárga, 7 dkg gyümölcscukor, 6 tojás fehérje, 1 csipet só, 8 dkg tk liszt, 4 dkg étkezési keményítő
Érdekel a cikk folytatása? »Piskóta (update 1) recept
Hozzávalók: 3 tojás, 3 evőkanál zabkorpa, kb. 50 csepp édesítő, kávéskanálnyi szódabikarbóna, picuri olívaolaj
Érdekel a cikk folytatása? »Pikánsan töltött csirke Update1 recept
Hozzávalók: 1 csirke (hacsak nem hízott el, nagyjából másfél kiló lehet) 2-3 evőkanál zabkorpa 1-1 db piros ill. zöld paprika 1 zellerszár 1 szál rozmaring néhány szál petrezselyem 3-4 gerezd fokhagyma 1 evőkanál olívaolaj 70 ml húsleves 2 evőkanál olvasztott vaj fogvájó (nem megenni!) tengeri só őrölt fehér bors
Érdekel a cikk folytatása? »Pikáns cukkinikrémleves (Update1) recept
Hozzávalók: 4 személyre 4 kis cukkini 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 erőleves kocka ½ citrom héja és leve 1 kis pohár natúr joghurt 5 cl olivaolaj (használhatunk helyette vajat is) Kevés parmezán
Érdekel a cikk folytatása? »Petrezselymes – zelleres túrókrém paprikába töltve (7.30 mg koleszterin)Update 1 recept
Hozzávalók: 2 darab zöldpaprika, 100 g túró, 3 gramm margarin, 1 dl kefir, 1 csokor petrezselyemzöld, kevés vágott zellerzöld, só
Érdekel a cikk folytatása? »Párolt káposzta Update1 recept
Hozzávalók: 1 fej káposzta 2-3 evőkanál olívaolaj 2 csapott teáskanál tengeri só 2 csapott teáskanál ételízesítő 1 csapott teáskanál bors 2 evőkanál ecet ízlés szerint édesítőszer
Érdekel a cikk folytatása? »Párolt alma (Update1) recept
Hozzávalók: 30dkg zöldalma 5dkg vaj fahéj folyékony édesítő 1dl száraz fehérbor 1 ek zabkorpa
Érdekel a cikk folytatása? »