Hozzávalók: 4 tojás 1 dl tejföl 1 kis fej vöröshagyma olaj ecet liszt pirospaprika őrölt babérlevél őrölt bors cukor só
Érdekel a cikk folytatása? »Sárgarépás zabpelyhes pulyka fasírt (Update1)saját recept recept
Hozzávalók: 35 dkg darált pulyka comb 20 dkg reszelt sárgarépa 10 dkg zabpehely 1/2 db hagyma 2-3 db fokhagyma 1/2 db tojás (1 tojás fele:) só, bors, pirospaprika Kapcsolódó fórumok:fasírt jelentésehasisos sutihasis süti recept
Érdekel a cikk folytatása? »Sajtos zabpehelytallér-update 1 recept
Hozzávalók: 25 dkg zabpehely 2 tojás 4 dkg margarin 15-20 dkg sajt (ligthos) 1 ek teljeskiörlésű liszt 1 ek tejföl, 12%-os 1 tk só pici bors 1 tk sütőpor
Érdekel a cikk folytatása? »Sajtos sertéskaraj Update1 recept
Hozzávalók: 4 szelet sertéskaraj másfél evőkanál olivaolaj 10dkg füstölt mozzarella 1/2 teáskanál édes nemes paprika tengeri só őrölt bors
Érdekel a cikk folytatása? »Sajtos puffancs Update 1 recept
Hozzávalók: 2,5 dl zsírszegény tej 3 kanál olíva olaj 15 dk Norbi, vagy tk liszt 3 tojás, + 1 a kenéshez 10-12 dk zsírszegény trappista sajt só szezámmag
Érdekel a cikk folytatása? »Rokforttekercs (23.40 mg koleszterin) update1 recept
Hozzávalók: 10 dkg margarin 10 dkg rokfort 1 fej saláta
Érdekel a cikk folytatása? »Rakott karfiol diétázóknak recept
Hozzávalók: Hozzávalók két személyre: 50 dkg karfiol, 20 dkg sovány, darált sertéshús, 1 fõtt tojás, 1 dl kefir, 1 fej vöröshagyma, só, vegeta.
Érdekel a cikk folytatása? »Rakott karfiol diétásan recept
Hozzávalók: Karfiol Zsírszegény tejföl Zabkorpa Tojás Só Kapcsolódó fórumok:karfiol eltevése télirekarfiol lefagyasztása
Érdekel a cikk folytatása? »Puncsos majdnem somlói (update 1) recept
Hozzávalók: – 1 kis doboz joghurt – 1 kis joghurtos doboz zabkorpa – édesítő ízlés szerint – 2 tojás – 2 tk. kakaópor – 3-4 ek. olaj – 1/2 cs. sütőpor – rum- és vanília aroma – pár szem dió – 1 cs. vaníliás pudingpor – 1 cs. rumpuncsos pudingpor …
Érdekel a cikk folytatása? »Ribizlihab (update 1) recept
Hozzávalók: – 25 dkg ribizli – 1 db tojás – folyékony édesítőszer
Érdekel a cikk folytatása? »