A galuskát tájegységenként többféle képen nevezik attól függően, hogy milyen az elkészítés módja. Most a tojásos galuska vagy más néven tojásos nokedli elkészítését ismerhetjük meg. A galuska elkészítésének fő mozzanata, hogy a kifőzéshez szükséges tálba tegyünk fel forrni vizet. Amíg a víz forrni kezd addig a tojásos galuska hozzávalóit, jól …
Érdekel a cikk folytatása? »Nagymama receptjei a fiókból
Milyen az igazi finomság? A finomság szóról sokunknak nagyszüleink jutnak eszünkbe, hogy mennyi sok ínycsiklandó ételt kaptunk tőlük, milyen jól is tudtak főzni, sütni. Rengeteg praktikát, csalafintaságot a mai fiatalok már nem is ismernek, sok recept a fiók porában landol sajnos, eltűnnek az idő homályában. De itt van három recept, …
Érdekel a cikk folytatása? »