Kezdőlap / Fogyókúrás receptek / Diétás halsaláta recept

Diétás halsaláta recept

Hozzávalók:
(1 személyre):

5 dkg makréla (konzerv)

2 szál újhagyma

1 alma

1 pici sárgarépa



1/2 pohár kefír

petrezselyem

mustár

Elkészítés:
A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel

Tanácsok:
magos ill. rozsos kenyérrel isteni!

Elkészítési idő: 10 perc
Kalóriatartalom: 232 kcal

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zabpelyhes palacsinta (update1) recept

Hozzávalók: -6 evőkanál zabpehely -2-3 tojás -1 teáskanál olívaolaj -kicsi gesztenyemassza -tej Kapcsolódó fórumok:zabpelyhes palacsinta …

Leave a Reply