Kezdőlap / Egészség és fitness / Easy-fit / EasyFit vacsora étrend

EasyFit vacsora étrend

Az EasyFit segítségével garantált a fogyás, azonban ahhoz, hogy minél hamarabb eredményt érjünk el, jól tesszük, ha megfogadjuk az étrend tanácsadóban leírtakat. Vacsorára is remek receptek találhatók, ételajánlások, amik elkészítésével, és fogyasztásával elősegíthetjük a heti több, mint három kilogrammos fogyást. Ne feledjük el, hogy az EasyFit tablettát naponta az étkezések előtt kell bevenni.
Vacsorára kenyér paradicsommal, és mozzarellával igazán jó választás, hiszen könnyű, mégis kellően fedezi a tápanyagszükségletünket. Kettő szelet magvas kenyeret kenjünk meg mustárral, mellé pedig szeleteljünk fel egy fél mozzarella sajtot, és egy kisebb méretű paradicsomot. A mozzarellát, és a paradicsomot tegyük a kenyérre, ízesítsük fűszerekkel ízlés szerint, és tegyünk rá egy csipetnyit a kedvenc fűszernövényünkből is.
Vacsorára szintén megfelelő étel a pulykás szendvics is, hozzá szeljünk két szelet sok magvas kenyeret. A kenyereket megkenjük vajjal, teszünk rá két szelet pulykafelvágottat, és néhány kígyóuborka szeletet.
A különböző kenyérből készült receptek mellett kipróbálhatjuk a zsemléből készült recepteket is. Zsemle felvágottal, zöldségekkel: a zsemlét kettévágjuk, megkenjük vajjal, és teszünk rá valamilyen felvágottat. A salátaleveleket megmossuk, és a paradicsomot is felszeleteljük. Mindkettőt a szendvicsre tesszük, majd a szendvics mellé egy pohár tejet is elfogyasztunk.
Sajtos, paradicsomos zsemle: a hagyományos zsemle mellett kipróbálhatjuk a bagett zsemlét is, amit megvajazunk, teszünk rá egy szelet sajtot, és paradicsomkarikákat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért más az Easy-Fit?

Amerika táplálkozási kiegészítő piac egyik vezető terméke az EasyFit melynek segítségével több millióan értek el …

Leave a Reply