Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Éjsötét szerető

Éjsötét szerető

Napjainkban a vámpírokról szóló könyvek, filmek a reneszánszukat élik. A vámpírok ezekben a művekben hol jók, hol gonoszak.
J. R. Ward által teremtett fantáziavilágban a vámpírok életét és védelmezőit a Fekete Tőr Tesvériség tagjai ismerhetjük meg. Az Őrző és az Omega örök harca hívta életre a vámpírokat és alantasokat. A világuk összetett titkos és kemény. A testvériség minden tagjának van valami titka, vagy képessége, esetleg mindkettő. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpír harcosból álló csoport, akik a fajt védelmezik, az alantasoktól és vezérüktől Omegától. A Fekete Tőr Testvériség egy sorozat, melynek minden része egy-egy szereplő életét, történetét meséli el.
Az éjsötét szerető című könyv 2008-ban jelent meg, az Ulpius könyvkiadónál. A könyv puhakötésű, 528 oldalas.
A történet Caldwell városában játszódik, ahol a z emberek világában a vámpírok és az alantasok között titkos háború dúl. Az éjsötét szerető a faj trónját még el nem foglaló király Warth története.
A történet egy zsúfolt szórakozóhelyen veszi kezdetét. Itt ismerkedhetünk meg Warth-al, a vámpírok vezetőjével, aki az egyetlen tiszta vérű vámpír a Földön, és egy gyermek kori traumája miatt nem hajlandó elfoglalni a trónt, nem vezeti a népét. Darius megkéri, hogy a lányát Beth-et segítse az átváltozás időszakában. A király azonban elutasítja Darius kérését, azonban Darius még az nap este egy alantas áldozata lesz, ezért a király teljesíti barátja utolsó kérését. A történet másik főszereplője Beth , aki macskájával Boo-val él, egy helyi lapnál dolgozik, nem is sejti, hogy az élete milyen fordulatot fog venni, amikor hazaindul az nap a szerkesztőségből. Az utcán megtámadják és majdnem megerőszakolják. Azonban sikerül elmenekülnie, még aznap este egy ismeretlen látogatja meg, itt fonódik össze a sorsuk. A kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a sorozat izgalmakkal teli első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett az egész világon. A könyvben megismerkedhetünk a többi harcossal is Rhage, Zsadist, Phury, Vishous és Tohr személyében. Ekkor toppan be a testvériség életébe Bucth O’Neal rendőr, aki Beth barátja.

Erős kezdés és ennél csak jobb jöhet.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia felosztása: az Újszövetség

A mai ember számára talán legtöbb üzenetet a Bibliában szereplő Újszövetség könyvei adják. A tömör, …

Hozzászólás