Kezdőlap / Esküvő / Esküvői ruha divat 2013

Esküvői ruha divat 2013

Az esküvőn a menyasszony szeretne a legszebb nő lenni, ezért rendkívül fontos, hogy milyen ruhát visel a nagy napon. Az esküvői ruha kiválasztása persze nem egy könnyű feladat, de segíthetnek benne a jó barátnők, a családtagok, és az éppen érvényes divatirányzatokból is jó ötletek meríthetők. Hogyha éppen a ruha kiválasztása előtt állunk, mindenképp érdemes szemezgetni az aktuális divatból, katalógusokból, lássuk milyenek az idei évi tervezők legjobb esküvői ruhakölteményei.

A New Yorki divathéten bemutatták a legújabb tervezői darabokat, amelyek valószínűleg minden menyasszonyon csodásan festenének, ahogy a modelleken is. A legnépszerűbb anyagok a tüll, a csipke, a selyem, és a sifon voltak. A legújabb menyasszonyi ruhákat Vera Wang, Oscar de la Renta, és Carolina Herrera divattervezők alkották. Ami a legnagyobb meglepetés a ruhákban, hogy napjainkban, és főként a 2013-as évben egyre nagyobb divattá kezd válni a fehér színű ruhák mellett a különböző árnyalatú piros ruhaköltemény. Habár a hagyomány szerint csak az ártatlanságot ábrázoló fehérben érdemes férjhez menni, egy ízig-vérig divatkövető hölgynek nem jelenthet problémát, hogy egy kis színt is vigyen az esküvői ruhájába, sőt mi több, esetleg pirosban álljon az oltár elé!

Ami a ruhák formáját, és alakját illeti, szintén újdonságnak hathatnak az óriási, különleges formákat alkotó fodrok, amelyek a ruha bármely részén megjelenhetnek. Ezen kívül pedig sokak örömére újra divatba hozták a régimódi hercegnő ruhákat a tervezők. Ennek valószínűleg a hölgyek 90%-a örül majd, hiszen ki ne úgy álmodta volna meg gyerekkorában az esküvőjét, hogy fodros-habos hercegnőnek öltözve megy férjhez álmai hercegéhez. 2013 a nagy megvalósítások éve lesz ilyen téren is, hiszen ahogy a tervezők kiélhették magukat a csipkerózsika-álomruháinak tervezése közben, úgy a menyasszonyok is átélhetik életük álomesküvőjét igazi hercegnőnek öltözve egy királyi ceremónia közben.

Persze a menyasszonyi ruhadivatból idén sem maradhattak ki a klasszikus formájú, és kissé szolidabb változatok sem, amelyek bármely nőnek elnyerik a tetszését. Ők egy-egy kifinomultan vagány kiegészítővel dobhatják fel a megjelenésüket az esküvőn, és így a hagyományos visszafogott ruci is megállja majd a helyét.

Kapcsolódó fórumok:

Hozzászólás