Kezdőlap / Internetes üzlet / Facebook / Facebook profil végleges törlése

Facebook profil végleges törlése

Ha már meguntuk a Facebookozást,vagy elegünk lett belőle,van lehetőségünk arra hogy kitöröljük adatlapunkat.Azonban ez a művelet nem olyan egyszerű,mint régebben,és abba se legyünk biztosak,hogy véglegesen minden adatunkat eltüntettük.Ugyanis ha valami az internetre felkerül,az onnan már nem fog eltűnni egykönnyen…
Komoly lépés, az biztos. Sokféle dolog indokolhatja: munka, haverok, barátnő, feleség, egy rosszul sikerült buli utáni kínos fotók, egy összeveszés, vagy csak simán elegünk lett belőle.
Persze egy ilyen művelettel búcsút inthetünk az összes kapcsolatunknak, persze virtuális értelemben. Eltűnik az összes fénykép,bejegyzés,üzenet, megosztás.
Korábban még sokkal egyszerűbb volt a facebook profilunk törlése:erre volt egy gomb, amivel azonnal és visszaállíthatatlanul eltávolítottuk magunkat a rendszerből. Most már ez az egész procedúra átalakult, nehogy valaki meggondolatlanul törölje magát. Van egy URL ahol kérvényezhetjük adataink törlését. Itt pedig nem azonnal fognak törölni minket,hátha idő közben meggondoljuk magunkat. Általában két hét leforgása alatt távolítja el a rendszer a profilokat.
Egy adatlap törlés előtt azonban ajánlatos menteni a fontos bejegyzéseket és üzeneteket, a feltöltött képeket és videókat, vagyis mindent, ami fontos lehet. Bár a Facebook nem túlságosan hatékonyan törli a szervereiről a feltöltött képeket – néhányat a kitörlése után fél évvel is meg lehet találni.
Azért mindenki megnyugohat: van élet a facebook profil törlése után is.

a végleges döntésünk, akkor nincs más tennivalónk, mint:

1. Be kell lépni a Facebook fiókunkba (email cím, jelszó), majd

2. Kattintás ide, a Facebook fiókom törlése linkre.

(Akit érdekel az URL cím:

https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account )

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Facebook alkalmazások fejlesztése

Még ha nem is vagyunk teljesen tisztában a fogalommal, de van a Facebookon saját profilunk, …

2 hozzászólás

  1. szeretnem torolni a facebook omat halehet de veglegesen krem segicsenek ha lehet

  2. Szeretnem,az egyik facebook fiokomat torolni,mivel mar a passwordra sem emlekszem,igy nem tudom toroltetni.Azt a facebook fiokomat toroltetnem,aminek az e-mail cime csabakondorosi@yahoo.com.Hiaba kuldenek oda ismerosok barmit,nem tudok belepni,mert nem tudom mar a jelszavamat.Koszonettel.Judit

Leave a Reply