Kezdőlap / Fényterápia / Fényes gyógyítás

Fényes gyógyítás

A fény lételem és boldogság. Ki ne szeretne fűben fekve napozni?!
Már az Ókorban is használták a napfényt orvosi kezelésre. Hippokratész számos fényterápiás módot írt le. Az ősi Egyiptomban a tetőpontján delelő Napot Ré isten megtestesülésének tartották, a felkelő Napot Hórusz sajátjának, a lenyugvót pedig Oziriszének tulajdonították.1981-ben jött egy hatalmas változás; egy magyar orvoscsoport feltalálta a polarizált fényű gyógylámpát.
Fényterápiával regenerálható a sejtműködés és sok betegség gyógyítását fel lehet vele gyorsítani. Hatásos a pattanásokra, allergiás tünetekre, ekcémákra, viszketésekre, pikkelysömörre, ujjak közötti gombára, körömágygyulladásra, mozgásszervi megbetegedésekre és fájdalommal járó állapotokra.
Néhány vélemény a fényterápiás lámpáról:
„Sokan kételkednek lámpa hatásosságában. én nem állítom azt hogy ez mindenre megoldás és mindennél jobban használ, csak hogy kitartó kezeléssel azért lehet javulást elérni. például sérülések esetén a sárga fény fertőtleníti a sebet és sokkal hamarabb gyógyul. én például ilyen egyszerű esetekben használom, ártani biztosan nem árt.” (Orsi)
„Én is hallottam már a Bioptron lámpákról, sőt használtam is. Szinte mindenre jó, lábfájásra, szemre, arcra, hátra, bőrbetegségre, cukorbetegségre, vérnyomásra, sőt akár a rák ellen is. Persze erről megoszlanak a vélemények, sokan nem hisznek benne, pedig sok orvos is használja. Az én környezetemben sok embernek segített, ezért én ajánlom! Lehet hozzá többféle lencsét venni, attól függ, hogy mire kell. A lámpa is több méretben készül, intenzitásuktól függően. Elég drágák, de hosszú távon megéri.” (Gabi)
Nyugodtan bízzunk a természet erejében, sokat segít a betegségekben.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fényterápia: a kék és a vörös fény hatásai a bőrápolásban

Lehetséges, hogy az arcra sugárzott fény látványosan újraéleszti az idősödő bőrt és segít a bőrbetegségek …

Leave a Reply