Fertőzés

Az Ocean’s filmek rendezője különleges helyszíneken, Hong Kongban, Abu Dhabiban, Makaóban, Svájcban, Londonban, és az Egyesült Államokban forgatott újabb filmet tele sztárokkal, és „A Bourne-ultimátum”, és „Az informátor” forgatókönyv-írójával. Itthon 2011. október 13-én kerül bemutatásra a „Fertőzés” című Steven Soderbergh (Traffic, Erin Brockovich) rendezte amerikai akciófilm.

A film története izgalmasnak ígérkezik, bár nem támadnak űrlényeg és meteorit sem fenyegeti a Földet a kihalástól, sem pedig az amerikai elnököt nem akarja senki megölni, ugyanis az igazi, láthatatlan ellenség már itt él közöttünk. Egy mutálódott vírus modern világunk forgatagában megállíthatatlan sebességgel terjed el a világ szinte minden pontján.
A családanya (Gwyneth Paltrow) a távol-keleten járt üzleti úton, ahonnan egy titkos félrelépése miatt nem egyesen az otthonába siet. Hazaérve azonban hirtelen rosszul lesz. Ő az első számú beteg. Útja során a fertőzés sorra elterjed. Kezdetben csak a Távol-Keleten és Amerikában, majd a világ mind több pontján üti fel a fejét a járvány. A vírus gyorsan terjed, és nincs ellenszere.

Néhányan azonban nem adják fel a harcot, saját életük kockáztatásával megpróbálnak kitalálni valamit a láthatatlan fenyegetés ellen, amíg még nem késő. Az önfeláldozó orvosok küzdenek a vírussal és a pénzhajhászokkal, és persze a legfontosabb dologgal, az idővel.

rendező: Steven Soderbergh
forgatókönyvíró: Scott Z. Burns
zeneszerző: Cliff Martinez

szereplők:
Matt Damon (Thomas Emhoff)
Gwyneth Paltrow (Beth Emhoff)
Kate Winslet (Dr. Erin Mears)
Marion Cotillard (Dr. Leonora Orantes)
Jude Law (Alan Krumwiede)
Jennifer Ehle (Dr. Ally Hextall)

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Twilight Saga: Alkonyat

Bella Swan soha nem volt olyan lány, mint a többiek. Miután elköltözött az apjához, Charlie-hoz …

Hozzászólás