...mely luxus üdülést nyújtja az oda látogatóknak. 1988-ban alapította a norvég vállalkozó, Björn Lyng. A vulkanikus szigeten egy igazi gyöngyszem a karibi fehér homokos tengerpartjával. Anfi saját szív alakú szigettel...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) abortusz ára 2013 ban fórumhoz témák:
Autizmus
...nem süket. Gyakran egyáltalán nem beszél, vagy szokatlan módon fejezi ki magát. Utólag emlékeznek a szülők vissza arra, hogy gyermekük nem volt „aranyos” kisbaba, ritkán vagy sosem mosolygott, s nem...
Érdekel a cikk folytatása? »Tankcsapda
A Tankcsapda 1989. februárjában alakult. Lukács Laci énekes/gitáros, Buzsik György dobos és Tóth Laboncz Attila basszusgitáros tagokból. A kezdeték kezdetén punk/rock stílusban zenéltek, majd az idő múlásával kezdtek átcsapni hard...
Érdekel a cikk folytatása? »Szellemekkel suttogó
...magában ezt a csodálatos képességet, hogy látja és hallja a szellemeket. Anyai ágon örökölte ezt a csodás áldást, amelyet édes anyja tehernek vélt és a lányát is tiltotta a szellemektől....
Érdekel a cikk folytatása? »Várszínház
...arról, hogy itt színházat alakítsanak ki, az 1784-ben Budára telepített központi kormányhivatalok tisztviselői karának szórakoztatására, ehhez a terveket Kempelen Farkas készítette. A színház falába elhelyezett emléktábla mutatja a kor, a...
Érdekel a cikk folytatása? »A Márciusi Front és az Imrédy kormány bukása
...módon törekedett a politikai élet fasizálására. Terveket dolgozott ki a parlament kikapcsolására, megkezdte a„Csodaszarvas” mozgalom szervezését. November végén a „népi” németek megalakíthatták a náci befolyás alatt álló Magyarországi Németek Népi...
Érdekel a cikk folytatása? »Allergiát kiváltó okok
Az allergiában szenvedők száma egyre növekszik, oka rendkívül összetett és lehet pszichés (lelki, vagy a környezeti ártalom hatására jelentkező tünet. Megfigyelhető, hogy a szorongós, depressziós betegek között egyre gyakrabban fordul...
Érdekel a cikk folytatása? »Csak a hit gyógyít?
Az akupunktúrát közel 4000 éve alkalmazzák a gyógyászatban, és ehhez mérten rengeteg téveszme kering róla. Kezdjük rögtön azzal, hogy hatását valamiféle misztikus, pszichikai hatásként tételezik fel, úgy gondolják hogy elég...
Érdekel a cikk folytatása? »Sahaj meditáció
...felső részére tett kéznél. – Én a saját magam mestere vagyok! 5. Szívre tett kéznél. – Én tiszta lélek vagyok! 6. Csukjára tett kéznél. (Fejünket kicsit jobbra fordítjuk.) – Én...
Érdekel a cikk folytatása? »Szerelemtől sújtva – a filmvásznon
...képtelen kilépni érzelmi kötöttségei miatt a számára cseppet sem kedvező és szeretetteljes kapcsolatból. Bár valahol jól látja a folyamatos megaláztatások és lealacsonyító szerepe mikéntjét, mégis hisz Tibornak, aki azzal az...
Érdekel a cikk folytatása? »