Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Sorozatok / Szellemekkel suttogó

Szellemekkel suttogó

Ez a sorozat a szellemek világába repíti a nézőt. Mindenkit foglalkoztat mi van a halál után? Van-e tovább? Találkozunk-e újra meghalt szeretteinkkel? Melinda Gordon fiatal nő már születése kor hordozta magában ezt a csodálatos képességet, hogy látja és hallja a szellemeket. Anyai ágon örökölte ezt a csodás áldást, amelyet édes anyja tehernek vélt és a lányát is tiltotta a szellemektől. Melinda a tiltás ellenére foglalkozni kezdett a földön ragadt lelkekkel. Felismerte, hogy segíteni tud az átkelésben és a családoknak is vigaszt tud nyújtani. A történetek végén a segítségre szoruló szellemek átlépnek a fénybe, mely a mennyország kapuja.
A történet színtere Grandview csendes kisváros ahol Melinda férjével Jimmel él és egy kis antikvitás boltot vezet. A szellemek mindenhol megtalálják és segítséget kérnek, de vannak olyan gonosz lelkek is melyek rossz szemmel nézik Melinda áldását és megpróbálják félre állítani. Melindának az élők és a holtak között is sok segítője akad, akik segítik a jó cselekedeteiben.
Küzdelmek és sok szomorúság után sikerül gyermeket szülnie egy kisfiút, aki áldását örökölve tovább tudja vinni a misztikus jótetteket. Misztikum és borzongás járja át a részeket, de megmutatja, hogy az emberi lélek alapból nem gonosz.

A sorozat 2005 szeptemberében indult Jennifer Love Hewitt főszereplésével az USA-ban. Sok megható történet, sok emberi sorsot mutat be.
Öt évadot készítettek el és remélhetőleg nem ez lesz az utolsó.

Főszereplők
Jennifer Love Hewitt (Melinda Gordon) (2005-2010)
David Conrad (Jim Clancy) (2005-2010)
Aisha Tyler (Andrea Moreno) (2005-2006)
Camryn Manheim (2006-2010 )
Jay Mohr (Rick Payne professzor) (2006-2008)
Jamie Kennedy (Eli James) (2008-2010)
David Ramsey (Will) (2005-2008)
Anne Archer (Beth Gordon) (2006-2008)
Christoph Sanders (Ned Banks) (2008-2010)
Connor Gibbs (Aiden Lucas) (2009-2010)

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Castle

Ez egy közepesen jó krimisorozat, amit legfőképpen Castle alakja miatt érdemes nézni, de az is …

Leave a Reply