Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Sorozatok / CSI: Maimi helyszínelők

CSI: Maimi helyszínelők

CSI: Maimi helyszínelők 2002-ben indult amerikai-kanadai bűnügyi sorozat. A Floridai rendőrség bűnügyi helyszínelőinek munkáját mutatja be. Csodálatos környezetben nyomoznak a különös bűnesetek után és mindig sikerrel járnak. A csapat munkáját segíti a szakértelem és a csúcs technika. Bele láthatunk a helyszíni munkába a halott kémek világába és a labor életébe. S néha a helyszínelők magánéletébe is. A csapat vezetője Horatio Caine hadnagy aki New York-ban dolgozott és onnan költözött a csodálatos Maimiba. Horatio itt alakította ki csapatát. A hadnagy egy érdekes figura. Vörös haja és napszemüvege a sorozat jellemző figurájává teszi. Mindig nyugodt, megfontolt és az igazságot keresi. A csapat minden tagjának megvan a maga szakterülete.
A szőke bombázó Calleigh Duquesne a fegyverek szakértője. A sorozatban összejön a sorozat másik helyszínelőjével Eric Delkoval aki víz alatti szakértő. Ericnek van egy húga aki rákos beteg. A betegségéből meggyógyulva összeházasodik Horatioval, de egy merénylő, aki a hadnagyot akarja megölni véletlenül vele végez.
A sorozat boncorvosa Dr. Alexx Woods halottkém aki nem csak az élőkkel megértő, de a holtakhoz is mindig kedves.
Frank Tripp nyomozó nem helyszínelő, de mint rendőr együtt dolgozik a csapattal. Ryan Wolfe csak később csatlakozik a munkához miután Tim Speedle helyszínelő egy akció során életét veszíti.
Natalia Boa Vista az FBI-tól érkezik és illeszkedik be a helyszínelői munkába.
A sorozat sikerességét mutatja, hogy 2006-ban a világon az egyik legsikeresebb és legnézettebb volt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Castle

Ez egy közepesen jó krimisorozat, amit legfőképpen Castle alakja miatt érdemes nézni, de az is …

Leave a Reply