...padlizsán, fokhagyma, vöröshagyma, karfiol, karalábé) és alacsony szénhidráttartalmú gyümölcsöket (alma, cseresznye, meggy, eper, málna, ribizli, szeder szilva, narancs, kivi) naponta 3-5 alkalommal együnk. Gabonafélékből a teljes kiőrlésűek javasoltak, ehetünk élesztő...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) kordonos eper fórumhoz témák:
Segítség, viszketek! – Mit kell tudni a fémallergiáról?
...de kerámiákban, pénzérmékben, fogtömésekben, kozmetikumokban, sőt még egyes élelmiszerekben (eper, paradicsom, spenót, kakaó) is megtalálható. Ha nemesacél edényünkben savanyú ételt készítünk, a nikkel a főzés során beépülhet ennivalónkba. Az allergia...
Érdekel a cikk folytatása? »Fertőzések forrásai
...és a krémek lehetnek különösen veszélyesek. Trágyával, szennyvíziszappal trágyázott, vagy szennyvízzel öntözött gyümölcs- és zöldségfélék (saláta, paprika, paradicsom, eper stb.) fogyasztása nyers állapotban főleg a bélparazitózisokat terjeszthetik. A víz az...
Érdekel a cikk folytatása? »Mit együnk a hatékonyabb zsírlebontásért?
...szerepet. Az eper, szeder, áfonya, és a többi bogyós gyümölcs rengeteg tápanyagot tartalmaznak, viszont kalóriaszegények, a bennük található C-vitamin pedig fokozza a zsírégetést is. Magnéziumtartalma miatt a zabpehely fogyasztása is...
Érdekel a cikk folytatása? »Vitaminok természetesen
...eper, a vörös szőlő, a fekete áfonya, a málna, a fekete és piros ribizli, a szeder mind kiváló erre a célra. A vörös áfonya szintén antioxidáns-forrás, sőt, a csodagyümölcs például...
Érdekel a cikk folytatása? »Csokisfondü
...ananászkonzerv 2 keményebb körte 2 banán 2 alma pár szem eper 20 deka aszalt szilva Elkészítése: A gyümölcsöket megmossuk, szükség szerint megpucoljuk és kockára, karikára aprítjuk. Egy teflon edénybe öntjük...
Érdekel a cikk folytatása? »