Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány apró trükk a lakásban, és úgy áramlik hozzád a pénzenergia, ahogy mindig is szeretted volna.
A gazdagságért felelős terület a bejárattól számítva a bal hátsó sarokban található. Tegyünk el innen mindent, ami a szegénység gondolatára emlékeztethet, a régi, törött, rossz használati tárgyakat, műszaki cikkeket, kidobásra ítélt bútorokat és egyéb ócskaságokat. A kifizetésre váró számlákat sem tanácsos elől hagyni, inkább tartsuk ezeket zárt helyen, egy erre rendszeresített fiókban vagy dobozban. Tartsunk rendet itt, és a lakás egész területén, rendszeresen poroljunk le mindent. Engedjünk minél több fényt a helyiségbe. Dobjuk ki az olyan dolgokat, amik a sikertelenségünkre emlékeztetnek bennünket. Tegyünk a helyükre bármit, ami számunkra a gazdagsággal egyenértékű, értékes holmikat, régiségeket, festményeket, szobrokat, de ez a legmegfelelőbb hely a széfek, malacperselyek és ékszerdobozok számára is.
Vannak szimbólumok, melyek a bőség megerősítésére hivatottak. Otthonunk pénzsarkába tegyünk csillogó tárgyakat (például kristályvázákat, fémdobozokat), tükröket és tükrös felületű dolgokat, amik megduplázzák a gazdagságot. Ha szeretjük az akváriumokat, mindenképpen ezen a területen helyezzünk el egyet, mert a víz a pénz szimbóluma. Ugyancsak pénzteremtő hatással bírnak a szökőkutak is, ám ha nem szeretnénk a csobogó hangot hallgatni, vízesést ábrázoló festménnyel vagy fotóval pótolhatjuk.
A leghatásosabb azonban az, ha a feng shui alkalmazása mellett önmagunkat is motiváljuk. Rakjunk a gazdagság területére olyan képeket, amikről az általunk megszerezni vágyott javak és a pénz segítségével elérendő célok jutnak eszünkbe.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan teremtsünk Feng shui-t a munkahelyünkön

Az ősi térrendezési elvet nem csak az otthonunkban hasznosíthatjuk, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életünk legyen, …

Leave a Reply