Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Tükörhatás démonhatás?

Tükörhatás démonhatás?

Divatba jött az utóbbi években, hogy a hálószobában akár a falon, akár a plafonon tükröt helyezünk el. Van, aki a teret kívánja ily módon nagyobbítani, van aki öltözködésnél látja hasznát e kelléknek, én mégsem javasolnám – tűnjék bármilyen praktikusnak is – a tükrös hálószobát. A hálószoba tükör – amely közvetlenül az ágyra néz -, vitát szíthat a felek között, illetve egy harmadik személy megjelenését eredményezheti a házasságban. A tükör – általában elmondható – az esetek többségében a hűtlenséget segíti elő, a házasság összeroppanását. Minél nagyobb a hálószobai tükör, annál többet árthat a házasságnak. Van hálószoba, ahol a fal egyenlő a tükörrel, ez növeli a térhatást, ugyanakkor visszafordíthatatlan kárt tesz a legtöbb házasságban. Rossz hatású a mennyezetre szerelt tükör is,
amelyben az ágy látszik, mivel emiatt mind a férj, mind pedig a feleség elégedetlen lesz a házassággal, és megeshet, hogy másutt keresi a kárpótlást.
E problémák legjobb ellenszere, ha a tükröt, tükröket azonnal eltávolítjuk a hálószobából. Függetlenül attól, hogy szép, vagy sokba került egy tükör, azt tanácsolom, hogy keressünk neki más helyet otthonunkban. Ha mindenféleképpen ragaszkodunk hozzá, akkor nehéz drapériával takarjuk le éjszakára a hálószoba „démonját”.
Fontos, hogy reggelente a párkapcsolatban lévők ne lássák magukat benne.
Tükrös öltözőasztalnál is ügyeljünk arra, hogy a szemfényvesztő ezúttal se kerüljön szembe az ággyal. Forgassuk úgy, hogy a tükörben ne az ágy képét lássuk, állítsuk ahhoz a falhoz, amelynek mentén az ágy fej része van, így, nagy mértékben csökkentjük a káros hatást.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan teremtsünk Feng shui-t a munkahelyünkön

Az ősi térrendezési elvet nem csak az otthonunkban hasznosíthatjuk, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életünk legyen, …

Leave a Reply