Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / John Selby: Érezd jól magad

John Selby: Érezd jól magad

A könyv megmutatja az utat, hogyan élhetünk békében önmagunkkal, hogy elérjük a békét, a harmóniát.

John Selbynek számos önsegélyező könyve jelent már meg külföldön. Ebben a kötetben arra tanít bennünket, hogyan állíthatjuk csatasorba ellenállóképességünket a betegségek, vagy akár a túlhajszoltság, a stressz és a negatív élethelyzetek leküzdése érdekében.

A szerző gazdag választékot kínál az öngyógyításra és önmegerősítésre: pszichoterápiás technikákat, keleti filozófiára épülő meditációkat, a keresztény hit kézrátételes módszereit. Ez a könyv az önerőre építő lehetőségek széles skáláját nyújtja, így mindenki, aki tevékenyen részt kíván venni egészsége megőrzésében és a betegségből való felépülésben, bizonyára megtalálja azt az eljárást, amely a legközelebb áll személyiségéhez.

John Selby könyve fontos üzenetet közvetít számunkra, mégpedig azt, hogy a szeretet gyógyít. A szeretet nem olyan érzés, amit erőltetni lehet, hanem olyan, mint a hamu alatt a parázs, mindenkiben ott lakozik. Ha szerető viszonyban állunk önmagunkkal és önszeretetünkkel leromboljuk rossz beidegződéseinket, életünk boldog, kiegyensúlyozott és egészséges lesz.

John Selby vezetésével megnyílunk a szeretet előtt és őszinte, kiegyensúlyozott viszonyba kerülünk önmagunkkal.

A szerző célja az volt ezzel a könyvel, hogy segítsen mindazoknak, akik valamilyen egészségügyi problémával küszködnek, vagy hozzátartozójuk nem tud megszabadulni a szorongató betegségtől.
A könyvben bemutatott gyakorlatok, technikák által szellemileg és érzelmileg növekedünk, testi gyógyulásunk is meggyorsul és sikerül tökéletesen felépülnünk.
Az immunrendszer aktivizálása és általában a gyógyítás, továbbra is változatlanul vitatott és kevéssé érthető jelensége maradt az orvostudománynak. Ugyanakkor nem szabad elfeledkeznünk róla, hogy az emberek időtlen idők óta gyógyítják magukat és az sem titok, hogy vannak, akik ezt sikeresebben teszik, mint mások.

A könyvből elsajátított technikák közé tartozik a tizenkét érzés felidézése, átélése meditációban, a múlt és jelen egyesítése, a jelenben való élés megtanulása légzés és szívdobogás figyelésének segítségével, valamint az energia központok megtisztítása tudatos gondolkodással, a végén saját kezünk használata beteg testrészünk gyógyítása céljából.

John Selby szerint azok az emberek képesek legjobban meggyógyítani önmagukat, akik valóban szembe tudtak nézni a halállal és elfogadták azt az élet valóságának részeként. Ha lecsökken bennünk a halálfélelem mértéke, több energiát tudunk magunkban a gyógyításra mozgósítani. Tudatosan felelősséget kell vállalnunk saját egészségünkért, azon kell munkálkodnunk, hogy megjavítsuk belső energia-egyensúlyunkat.

A szerző sok sikert és Isten áldását kívánta a könyv gyakorlatainak elsajátításához.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia felosztása: az Újszövetség

A mai ember számára talán legtöbb üzenetet a Bibliában szereplő Újszövetség könyvei adják. A tömör, …

Hozzászólás