Kezdőlap / Fogyókúrás receptek / Káposztás knédli update1 recept

Káposztás knédli update1 recept

Hozzávalók:
Élesztő

T.só

édesítő

40dkg 1-es liszt

30dkg tk liszt

1,25kg savanyú képoszta

olaj

norbi ételízesítő

cseresznye paprika(én azt nem teszek bele)

füstölt kolbász 1pár

Elkészítés:
Bedagasztjuk a tésztát, és fél órát kelesztjük.Kinyomkodjuk a káposzta levét és egy kiolajozott lábasba tesszük pírítani(fedő alatt)20 perc után amikor már barna a káposzta felengedjük vízzel, hogy pont ellepje majd pici sóval ételízesítővel ízesítjük és rárakjuk a pár centire elvágott kobászokat. A gombócokat kisszaggattjuk/egyszerre 3-at/ és rárakjuk a káposztára amikor megfőtt az egyik oldala átfordítjuk, amikor az is megfőtt kivesszük, és így ismételjük ameddig van tésztánk.

Tálaláskor minden tányérba kell tenni kolbászt, knédlit és káposztát.

Tanácsok:
Isteni finom :o))!!

Kalóriatartalom: 556,3 kcal
Szénhidráttartalom: 3,5 gramm

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diétás tökfőzelék recept

Hozzávalók: 4 személyre: 50 dkg gyalult tök 5 dkg hagyma 1 dl 12%-os tejföl 1 …

Hozzászólás