Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Karen Marie Moning – A hajnalra várva

Karen Marie Moning – A hajnalra várva

Karen Marie Moning A hajnalra várva című könyve 2011-ben jelent meg a Kelly Könyvkiadó gondozásában. A hajnalra várva című könyv a Tündérkrónikák sorozat harmadik része. Az oldalszám 284.
MacKayla egy idealista naiv divatbolond lány volt egészen addig, amíg Írországba nem vetette a sors. A Dublinban töltött néhány hónap megváltoztatta ugyan, azonban a bosszúvágy még mindig hajtja. MacKayla kitartóan keresi nővére gyilkosát, és tudja, hogy már nincs messze tőle, de sajnos a gonosz még ennél is közelebb van hozzá. MacKayla ideje így nagyon fogy, azonban Macnek van egy nagy előnye. Tudja, hogyan találhatja meg a Sinsar Dubh-t. A Sinsar Dubhegy ősi, mágikus könyv, amelyért tündérek és emberek egyaránt készek gyilkolni is. Azonban ez az ősi, mágikus könyv annyira gonosz, hogy mindenkit megront, aki csak hozzáér. A légkör így árulással teli, már senki sem biztos senkiben. Nem lehet tudni ki a barát és ki az ellenség. Mac egy nagyon veszélyes játszmába kezd, melyben rajta kívül fontos szerepet játszik a kielégíthetetlen étvágyú és halált hozó szextündér meg a titokzatos Jericho Barrons.
Macnak Barrons megtanítja használni újonnan felfedezett adottságát. Mac ugyanis látja a tündéreket, sőt akár megölni is képes a máskülönben halhatatlan lényeket. Ezenkívül megérzi a varázserejű tündérrelikviák közelségét melyek között a legértékesebb az egymillió éves Sötét Könyve, a Sinsar Dubh. Erről a könyvről azt tartják, hogy a tulajdonosa kezében tartja a világ sorsát. Dublinban eluralkodik a káosz, az idő pedig egyre fogy, mivel közeledik az év világos és sötét felét elválasztó nap, amikor a legkönnyebben lehet közlekedni a világok között. És Halloween éjszakáján Dublinban elszabadul a pokol, Mac pedig ezúttal teljesen magára marad a sötét erőkkel szemben.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia felosztása: az Újszövetség

A mai ember számára talán legtöbb üzenetet a Bibliában szereplő Újszövetség könyvei adják. A tömör, …

Leave a Reply