Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / Kellékfeleség (Just go with it)

Kellékfeleség (Just go with it)

Egy újabb romantikus vígjáték Adam Sandler főszereplésével, a már tőle jól megszokott humorral, és lendülettel. Ezúttal egy plasztikai sebészt alakít, aki imádja a nőket. Ám ez nem volt mindig így. Az egész egy félre sikerült esküvővel kezdődött, ahol Danny meg tudja, hogy leendő felesége folyamatosan megcsalta. Ezután egy kocsmában keres vigaszt, azonban kezén marad a jegygyűrű, és rájön: a nők imádják az összeomlott házasságból menekülő férjeket. Innentől kezdve a csajozás már gyerekjáték. Csak egy történet kell a megkeseredett férjről, akivel nem foglalkozik az asszony. De egy dolog még hátra van. Meg kell szabadulnia ocsmány uborka-orrától. Így határozza el, hogy plasztikai sebész lesz.
A mese remekül működik, mind addig, míg meg nem ismerkedik a nála sokkal fiatalabb Palmerrel. De a lány nem akar a „nős” férfival kezdeni, így az megkéri asszisztensét, falazzon neki. A hazugságokba belekeveredett orvos végül asszisztensnőjébe keveredik bele, akit egyébként Jennifer Aniston játszik. A filmben feltűnik Nicole Kidman is, aki Katherine (Jennifer Aniston) volt iskolatársát alakítja, Devlint. A nő felbukkanásával ismét fordulat következik, ugyanis Katherine, hogy bizonyítsa, milyen jó élete van, egy újabb hazugsággal áll elő. A történet végén persze minden igazságra fény derül, így nem maradhat el a várva várt „happy end” sem.
A filmet 2011 februárjában mutatták be amerikában, itthon pedig márciusban került a mozivásznakra. A rendező Dennis Dugan, aki már nem először forgat Sandlerrel. Több filmen is együtt dolgoztak, úgy mint a Nagyfiúk, az Apafej, a Ne szórakozz Zohannal!, vagy a Férj és Férj.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Shrek 4.

A monoton papás-mamásba és a cukormókus bébik nevelgetésébe belefásult Shrek kitartóan igyekszik betölteni a tökéletes …

1 hozzászólás

  1. Aranyos kis film :) Pont tegnap láttam.

Leave a Reply