Kezdőlap / Játékok / PC játékok / Kertbirodalom

Kertbirodalom

Ha egyszerű, ingyenes szórakoztató játékot keresünk, nem kell messzire menni, ha van internet hozzáférhetőségünk, garantáltan találunk magunknak egy könnyed ingyenesen online játszható játékot.
Akinek elege van a harcias, vérengzős stratégia játékokból, azoknak itt a Kertbirodalom, ahol békésen gondozhatjuk a virtuális kertünket. Igen, egy kertet kell gondozni, amit rögtön regisztráció után el is kezdhetünk megművelni. A játék nem bonyolult, és gyakorlatilag végtelen. Legalábbis annak, aki egyedül játszik. Itt is, mint minden nagyobb online közösségi játéknál, be lehet lépni egy (itt úgynevezett) céhbe, ahol a tagok együtt küzdenek egy közös célért, mégpedig a Pálmakert elérésért. Ehhez nem kell mást tenniük, mint együttes erővel megadott számú pálmát elültetni, majd miután kifejlődött learatni, és bedobni a pálmakertbe, ahol gyűjtik. A céhek számára akkor ér véget a játék, ha valamelyiknek sikerült teljesíteni a feladatot.
Nem muszáj belépni egy céhbe se, lehet egyedül is játszani. A kertünkben különböző növényeket ültethetünk el, amik eltérő idő alatt érnek be, mikor is le lehet őket aratni. Van lehetőségünk arra, hogy ezt a beérési időt lerövidítsük: 24 óránként meg kell őket locsolni (virtuális) vízzel. A learatott répát, paradicsomot, szilvát, liliomot és egyéb zöldséget, gyümölcsöt vagy eladjuk a többi játékosnak a piacon, vagy a kert aljában gyülekező vásárlókat szolgáljuk ki belőle. Mindkét esetben fizetnek érte, amit mi kedvünk szerint költhetünk el a játék keretein belül. pénzt és pontokat gyűjtünk közben, hogy időről időre szintet tudjunk lépni, mert minden új szint elérésekor 2 új növény áll rendelkezésünkre. Néha meg kell küzdeni a random felbukkanó és növényeket elpusztító vakondokok vagy gyomok támadásával. Elég magas szint elérésével, és bizonyos mennyiségű termény összegyűjtése után szert tehetünk egy második kertre is. A folyamatos növénytermesztés mellett a játék egyéb feladatok teljesítését is felajánlja, így több kisebb cél is lebeghet a szemünk előtt. Nyugodt, békés játék, ami mindig tartogat a játékosoknak valami újat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Half-Life 2

A Half-Life 2, a nagy sikerű első rész folytatása egy sci-fi FPS, vagyis belső nézetes …

Hozzászólás