Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Laurell K. Hamilton – Fekete vér

Laurell K. Hamilton – Fekete vér

Laurell K. Hamilton a Fekete vér című könyve, 2010-ben jelent meg az Avage Könyvkiadó gondozásában. A Fekete vér az Anita Blake vámpírvadásznő sorozatának tizenötödik kötete.
Anita Blake képességeiről egyre többen tudnak, ami a lány számára csak rosszat hozhat. Anita képességei is megnőttek az elmúlt idő folyamán, már nemcsak csupán nekromanta, vámpírvadász, de szukkubusz és vérpán is. Ha ez mind nem volna elég akkor még ott van az a tény is, hogy St. Louis vámpírurának halandó szolgája. Bár Anita estében a szolga szó teljesen más értelmű.
Anitát egy szerető-barát keresi meg és kér szívességet tőle. Azt szeretné, ha a lány elkísérné őt szülővárosába, haldokló édesapjához, hogy végső búcsút vehessen tőle. Anita megígéri Jasonnak, aki egyébként vérfarkas, és Jean-Claude vérdonora, hogy elkíséri. Ekkor derül fény arra a titokra, hogy Anita a rettenthetetlen vámpírvadász retteg a repüléstől. Az bonyodalom már a repülőtéren kezdődik, amikor Jasont az elnökjelölt kormányzó fiának nézik, akinek itt és most lenne az esküvője. A nagy esemény igazi médiaszenzáció – annak minden előnyével és hátrányával együtt. Ha figyelembe vesszük a fiúk közötti vérségi kapcsolatot és azt ,hogy együtt jártak iskolába ez még sok kellemetlenséget okozhat Jasonnek és Anitának. Jason akaratán kívül az unokatestvére miatt kerül nagyon nagy bajba. Ebbe most Anita is belekeveredik. Összefogva sikerül kimászniuk a bajból, amit Jason unokatestvére okozott, mivel Keith Summerland nem éppen minta-vőlegény, és nemcsak a sajtó érdeklődik minden lépése iránt.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Karen Marie Moning – Tündér krónikák – Keserű ébredés

Karen Marie Moning Keserű ébredés című könyve 2010-ben jelent meg a Kelly Könyvkiadó gondozásában. A …

Hozzászólás