Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Laurell K. Hamilton – Micah

Laurell K. Hamilton – Micah

Laurell K. Hamilton Micah című könyve tulajdonképpen egy 12 fejezetes novella, ami nem része a sorozatnak. Azonban érdemes időt fordítani rá, hiszen Micah Anita szerelme lesz. Bár ez a könyv 2006-ban jelent meg, magyarul eddig még nem adták ki.
Anitának Philadelphiába kell menni Larry helyett. Az állami bírósági tisztviselő állapotos feleségének baja esett, így nem tud Philadelphiába repülni. Anita átvállalja. A feladta az, hogy egy életbe vágóan fontos ügyben életre keltsen egy halott szemtanút. Anita,hogy az ardeur-jét, vagyis a kielégíthetetlen libidóját uralni tudja, magával viszi a szeretőjét, Micah-t, a vérleopárdok királyát. Az út során sokat megtudhatunk Micah múltjáról. Még azt is hogy hogyan változott át vérpárduccá. Micah találkozik Fox különleges ügynökkel, ami előhozza a régi, de még most is fájó emlékeket.Bepillanthatunk kettőjük szerelmi életének problémáiba is. Anita is izgul, mert ez lesz az első igazán kettesben töltött idő és ezzel kiborítja Micah-t, aki készül is az alkalomra. Egy kis beszélgetés után azonban megoldják a lelki problémákat, és utána irány az ágy. Micah beveti magát, bár kicsit véresre is sikeredik.
Felbukkan az út során Franklin ügynők, akivel Anita Új-Mexikóban találkozott és nem igazán kedvelik egymást. Ez most is látszik, mert kötözködnek egymással , amíg ki nem derül, hogy Franklin érzékeny a para dolgokra.
Az egyszerűnek tűnő halottkeltés se megy a megszokott rendben, és majdnem végzetes lesz. Anita két napig eszméletlen lesz és amikor végre felébred, már majdnem begyógyulnak a sebei. Ekkor már Nathaniel is mellette van. A nővérek nem hitték el, hogy mindketten a barátai és még fogadásokat is kötöttek. Anita ekkor tudja meg hogy hordozza a likantróp sajátos jegyeit, azonban mégsem az, mivel nem változik át. olyan mintha immunis lenne, ez azonban még nem minden, mivel nem egy, hanem négy likantróp fajt hordoz. A négy likantrópból azonban csak három fajatát tudtak azonosítani a vérfarkast, vérleopárdot, véroroszlánt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Karen Marie Moning – Tündér krónikák – Keserű ébredés

Karen Marie Moning Keserű ébredés című könyve 2010-ben jelent meg a Kelly Könyvkiadó gondozásában. A …

Hozzászólás