Lélektan nőknek!

Ne reméld, hogy egy nő számára mindig könnyű az ismerkedés, de a szülés és a szoptatás mellett ez is az élet azon csataterei közé tartozik ahol valódi előnyöket élvezünk. A férfiak szeretik, ha felcsípik őket. Különösen akkor, ha éppen egyedül vannak. Az akció végrehajtása egy kicsit nehezebb, ha a cimboráik is körülöttük lebzselnek, mert ilyenkor becsületbeli ügynek érzik, hogy hűvösnek és közömbösnek mutatkozzanak. Rögtön férfiasnak tartott, lekicsinylő megjegyzéseket tesznek, mihelyst a rájuk startoló nő kivonul a toalettre. Ettől függetlenül azonban mérhetetlen büszkeséggel tölti el őket, ha valakinek megtetszenek.
Ha már cseverésztél valamennyit a kiszemelt pasassal, és olyan jó orrod van, hogy sikerült megállapítanod, milyen márkájú illatszert használ, a második találkozás előtt vegyél te is egy üveggel, és szórj magadra egy kicsit belőle, mintha parfüm lenne!
Ha úgy döntesz, hogy más illatot is magadra raksz, ne fürödj meg benne csak annyit szórj magadra, hogy a férfinak közel kelljen húzódnia hozzád, ha érezni akarja!
Ha nagyon rafinált akarsz lenni, próbálj együtt lélegezni a sráccal. Ezzel a trükkel intim légkört teremtesz, és az áldozatod észre sem fogja venni, mit művelsz!
Ha totálisan le akarod taglózni a szerencsétlen embert, utánozd a beszédstílusát. Ha gyakran használja a tudod, érted, meg a hasonló szavakat, te is tedd ugyanezt. Az emberek vizuális, auditív vagy kinesztetikus típusúak, attól függően, hogy a látvány, a hangok vagy a mozgás érzékeléséből gyűjtik be a legtöbb információt. Mivel valamennyien azokhoz az emberekhez vonzódunk leginkább, akik a miénkhez hasonló hullámhosszon vannak, minél jobban leutánozod a srác viselkedését, annál biztosabb lehetsz a sikerben!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csecsemőkólika

Tünetei: a csecsemő szervezete tiltakozik a vele szemben támasztott követelmény ellen, miszerint túl gyorsan és …

Leave a Reply