Kezdőlap / Tisztító diéták / Mi is az a méregtelenítés és mire jó?

Mi is az a méregtelenítés és mire jó?

A mérgekről egyre többet lehet hallani a média különböző csatornáin keresztül, meg merem kockáztatni, hogy méregtelenítő kúrák százait fejlesztették már ki, de kérdés az, hogy mennyire hatékonyak ezek, és hogy hatásukat mennyi ideig élvezhetjük.Fogalmazzuk meg, hogy mit várunk el egy tökéletes méregtelenítő kúrától! Ideális esetben, ugye, szabadítsa meg a testünket a felgyülemlett nemkívánatos anyagoktól, azonban mivel a legtöbb ember úgy van a dolgokkal, hogy hiszi, ha látja vagy megtapasztalja, az sem ártana, ha ténylegesen éreznénk is ezt fizikai és szellemi állapotunkon, nem?

Az emberek többsége sajnos nincs tudatában annak, hogy egészségi állapota romlásának több fázisa van, ennek a legkritikusabb pontja, amikor már érezzük, hogy baj van, ekkor fordulunk orvoshoz. Szerencsére akadnak akik tisztában vannak a vitaminok jelentőségével, azzal, hogy a betegségek tényleg megelőzhetők, azonban van itt még egy tényező, a mérgek!

Ha tetszik, ha nem, olyan korban élünk, amikor ki sem lehet lépni az utcára úgy, hogy ne “szívnánk” magunkba testidegen anyagokat (gépkocsik kipufogó gázai, levegőbe juttatott vegyi anyagok, légkörbe került sugárzó anyagok stb…) Valójában el sem kell ahhoz hagynunk az otthonunkat, hogy ez megtörténjen, hiszen ételeinkből, a minket körülvevő tárgyakból, tisztálkodási kellékeinkből és még sorolhatnánk, hogy milyen sok forrásból, folyamatosan méreganyagok kerülnek a szervezetünkbe. Nem beszélve azokról a káros élvezetekről, melyekről sokan képtelenek lemondani, mint például az alkohol, cigaretta, vagy drogok. Vajon hogyan lehet az, hogy egyeseknek tényleg szükségük van gyógyszerekre ahhoz, hogy ne érezzenek rendszeresen fájdalmakat, akár napi szinten?

Érezte már, hogy vitaminok szedése ellenére is előfordul, hogy fáradékony, “homályos” a gondolkodása, nehezen tud koncentrálni, ingerlékeny, rosszul alszik, fáradtan ébred, tompa az érzékelése vagy hajlamos betegségekre, bőrpanaszokra stb.? Esetleg szokta érezni, hogy ismeretlen dolgok miatt aggódik, vagy nehezen tud lelkesedni irántuk, netalántán folyamatosan súlyproblémákkal küzd?

Felfedezésre került, hogy a test a bejutott méreganyagok maradványait legfőképp a zsírszöveteiben raktározza el arra tett erőfeszítésként, hogy védje magát a testet és annak szerveit a károsodástól. Ezek a lerakódások sok-sok évvel a bekerülésük után is ott rekednek, azonban nem maradnak passzívak, hanem az alapos beágyazódás ellenére is, működésbe lendülnek, és alattomos módon befolyásolják a fizikai és szellemi jólétünket akár sok-sok évvel azután is, hogy a mérgekkel érintkezésbe léptünk.

Sem a vese, sem a máj, sem a tüdő nem képes a szervezetbe jutó mérgeket kielégítően kiszűrni és azokat a szervezetből hatékonyan eltávolítani, csupán töredéküket. Ha ezek a szerek egyszer beágyazódnak a szövetekbe, akkor szinte semmi sem tudja egy az egyben onnan kimozdítani azokat.

Pontosan ezért forradalmi a SEJTSZINTŰ MÉREGTELENÍTŐ KÚRA, hiszen abszolút egyedi módon, a kúra elemeinek pontos kombinációja segítségével mozgósítja a bennünk elraktározódott mérgeket, amelyek ezután már képesek a bőrön ill. a többi kiválasztó szerven keresztül távozni.

Tehát ez a tisztító kúra ténylegesen kimossa a szervezetből a kemikáliákat, aminek következtében a már említett káros hatások ill. tüneteik egyszerűen megszűnnek, vagy nagymértékben enyhülnek.

És a végeredmény:

A Sejtszintű Méregtelenítő Kúra végeredménye egy olyan személy, akinek szervezete mentes a méreganyagoktól, nagyon jó fizikai és szellemi állapotba került, továbbá a méreganyagok okozta tünetek és problémák nagy mértékben javultak nála vagy akár teljesen meg is szűntek, és TESTE VISSZANYERTE SAJÁT, TERMÉSZETES MÉREGTELENÍTŐ KÉPESSÉGÉT!

És ez az utóbbi tény az, ami szintén egyedülállóvá teszi az eljárást, hiszen tudományos vizsgálatokkal igazolták, hogy bizonyos méreganyagok és sugárzásmaradványok a tisztító kúra lezárását követően tovább ürülnek a szervezetből.

Ez a tisztulási folyamat még hónapokig is eltarthat, anélkül, hogy az ember ténylegesen végezné az eljárást, így joggal nevezhetjük azt HOSSZÚ TÁVÚ méregtelenítési eljárásnak is!

forrás: delibo.hu

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tavaszi könnyed diéta

Itt a tavasz, lassacskán levetjük téli ruhadarabjainkat és újjakra, könnyedebbekre cseréljük őket. Te mit teszel …

Hozzászólás