Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Riggs Ransom: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Riggs Ransom: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Riggs, Ransom: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című könyv 2011 november 8-án jelenik meg jelent meg a Kossuth Kiadó gondozásában. A könyv 340 oldalas, keménykötésű. A regény nyugtalanító, réges-régi fényképekkel illusztrált, nagyon élvezetes olvasmány mindenkinek, aki szereti a hátborzongató kalandokat.
Régen a világ túlsó felén egy szigeten igen különös gyerekek éltek. A gyerek mind együtt laktak egy nagy, öreg házban. Egy elvarázsolt helyen, ahol senki sem találhatott rájuk. Ezek a gyerekek mások voltak és különleges káprázatos dolgokra voltak képesek. A gyerek különleges képességei a következők: Az egyik fiú bár milyen ruhát is vett fel, egyáltalán nem lehetett rajta látni. Volt egy lány, aki képes volt a kezében vinni a tüzet. A két nővér pedig gondolati úton tudott egymással beszélgetni. A másik különleges lány pedig olyan könnyű volt, hogy járás közben a lába nem érintette a földet, így kötelet kellett kötni a derekára, nehogy elrepüljön. Ezekre a különleges gyermekekre egy vén, de ugyanakkor bölcs madár vigyázott.
Napjainkban a a, Wales partjai közelében lévő szigetre a 16 éves Jacob érkezik egy családi tragédia után. Jacob l felfedezi a Vándorsólyom kisasszony különös gyermekek számára alapított otthonának omladozó romjait. Jacob bejárja az elhagyott hálótermeket és folyosókat. Ekkor jön rá arra, hogy az itt rejtegetett árvák többek voltak különösnél, sőt talán veszélyesek is. Lehet, hogy ezért l zárták őket erre a távol eső, nehezen megközelíthető kietlen szigeten. Jacob úgy érzi, hogy ez bármilyen valószínűtlen is talán még mindig élnek ezek a gyermekek.
A fiatal szerző első könyve ez, melyet az amazon máris beválasztotta 2011 legjobb könyvei közé.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Karen Marie Moning – Tündér krónikák – Keserű ébredés

Karen Marie Moning Keserű ébredés című könyve 2010-ben jelent meg a Kelly Könyvkiadó gondozásában. A …

Hozzászólás