SiteTalk

Új közösségi oldal indult Magyarországon- távol-keleti indulás után – 2010. január 16-én a Sitetalk. amely az egész világot szeretné meghódítani. Közel van hozzá, alig egy év alatt 7 millió ember regisztrál a közösségi oldalra! Mire ezeket a sorokat olvasod, lehet, hogy már ez a szám megtöbbszöröződött.

Mi is a SITETALK?

Facebook, Twitter, IWIW megjelenése után itt a legújabb közösségi oldal, hogy meghívod barátaidat, ismerőseidet erre az oldalra és pénzt tudsz keresni ezzel.
A barátaiddal csevegsz, képeket töltesz fel, üzeneteket küldesz és kapsz, (privát és üzleti), barátkereső, vásárolsz a webshopban, játszol… stb ezért is pénzt, kedvezményeket kaphatsz, vagyis profitálsz belőle. Ezeket a kedvezményeket beválthatod termékre, szolgáltatásra és ha később szeretnél, mint üzlettárs is csatlakozni a rendszerhez élő és rögzített konferenciákon keresztül kellő információhoz tudsz jutni, hogyan lehetséges.
Még egy fontos dologban is eltér a többi közösségi oldalaktól, hogy egy fordító program, aminek a segítségével a világon bárkivel tudsz kommunikálni, még pedig úgy, hogy mindenki a saját anyanyelvét használva megérti azt, akivel éppen beszélget.
Ez az üzleti modell teljes mértékben a világháló legmodernebb közösségi oldala, olyan formában, ami egyesíti a csevegő oldalak, a webshopok, játék web-oldalak világát egy közösségi oldalra.
Meghívással, ingyenes regisztrálással már kezdődhet a Te passzív jövedelemre való törekvésed.

A feladatod pedig nem más, mint minél több ismerőst meghívni, egyszerűen csak meghívod őket a világ legnagyobb, legszínvonalasabb, egyedi, új közösségi oldalára.
A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az IWIW, az oldalukon megjelenő reklámokból hatalmas bevételhez jutnak, amelyből azonban a közösség tagjai, akik regisztráltak nem részesednek.
A SiteTalk azért különleges, mert jutalékot fizet Tagjainak.

Légy nyitott, mert a világ állandó változásból áll és fog állni!

Kapcsolódó fórumok:

2 hozzászólás

  1. Erről még nem hallottam. Érdekes.

  2. Egy jól reklámozott, vatera, csak kupont kell venned és akkor vásárlohat az ember „olcsobban” -persze ez nem igaz. Kuponvilág minta

Leave a Reply