Távgyógyítás

A távgyógyítás a beteg távollétében történik. A legtöbb távgyógyító csak a beteg kifejezett kérésére végez távgyógyítást. A távgyógyítók különleges képességekkel rendelkeznek, amelyet valamilyen felsőbb rendű, vagy isteni hatásnak tulajdonítanak. Vallják azt, hogy ezt a különleges képességet amit az isteni adománynak tekintenek mások szolgálatába kell állítaniuk.
A távgyógyítók mágikus vagy misztikus erőket hívnak segítségül, amelyet átadnak a betegnek. Ilyenkor aktiválják a beteg beteg belső energiáját, ezzel elősegítve a beteg gyógyulását.
Távgyógyítással bármely testi, lelki vagy szellemi probléma kezelhető. A távgyógyítás egyik előnye, hogy a kezelt betegnek nem kell aktívan részt vennie a gyógyításban, akár több száz kilométerre is lehet a távgyógyítótól.
A pozitív hozzáállású betegek „tudom, hogy meg fogok gyógyulni” fogékonyabbak a távgyógyításra, mert a gyógyító energiák a pozitív hozzáállás miatt könnyebben felszabadulnak.
A távgyógyítás kiválóan alkalmazható csecsemőkön, kisgyermekeken, szellemileg visszamaradt betegeken valamilyen idült betegségben szenvedőkön, illetve állatokon mivel nincs a beteg közreműködésére szükség.
A távgyógyítók az általuk alkalmazott gyógyítást egy folyamatnak tekintik, amely fokozatosan segíti a beteg felépülését. Azonnali javulást soha nem ígérnek.
Azonnali csodát senki ne reméljen,a távgyógyítás folyamata lassú. A tünetek néha súlyosbodnak, de nem kell megijedni, mert ez annak a jele, hogy a szervezet próbálja visszanyerni a betegség legyőzésére való képességét.
A távgyógyítás során sok ember érez magán egy belső harmóniát.
A legtöbb orvos még ma is kételkedik a távgyógyítás tudományában. Azt az elvet vallják, hogy a beteg azért érzi magát jól egy kis ideig, mert hisz a távgyógyító erejében.
Az biztos, hogy a távgyógyítás nem árthat a betegnek, ha mellette a beteg nem hanyagolja el az orvosi kezelést sem.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Körömgomba

A körömgomba nem csupán esztétikai probléma, időskorban az emberek 50%-a fertőzött lehet. Azért ilyen magas …

Hozzászólás