Kezdőlap / Játékok / PC játékok / The Sims 3- kiegészítő csomagok

The Sims 3- kiegészítő csomagok

A The Sims 3 készítői soha nem hagyják unatkozni a játékosokat. Mindig kitalálnak valami újat, nehogy a „sim világ” elunalmasodjon, és káprázatos ötleteikkel, és kiegészítő cuccaik segítségével a játék folyamatosan megújul. A The Sims 3-hoz léteznek kiegészítő csomagok, és cuccos csomagok. A kiegészítő csomagokkal ellentétben, a cuccos csomagok tárgyakkal, ruhákkal, különböző új eszközökkel bővítik a játékot, de új funkciókkal nem, mert arra ott vannak a kiegészítő csomagok.
A Szabadtéri Kalandok Cuccok, ahogy a nevében is benne van, kerti bútorokkal, medencékkel, és két új stílussal, a „kerti terasz”- stílussal, mely kovácsoltvas dolgokat, bútorokat tartalmaz, és a „napnyugta a verandán” nevű stílussal, mely segítségével meleg, családias környezetet alakíthatunk ki. Emellett új lenge ruhákkal, jakuzzival, kerti bútorokkal, grillekkel és még több cuccal bővíti a játékot.
A Padlógáz Cuccok az autók szerelmeseinek kedvez, hiszen vadonatúj, hiper vagány járgányokkal, és ahhoz kapcsolódó cuccokkal, bútorokkal, a garázs berendezéséhez szükséges kellékekkel bővíti a játékot. A kiegészítő segítségével simünkből a legvagányabb sofőrt varázsolhatjuk, és álomjárgányok boldog tulajdonosává tehetjük. Néhány új stílus is megjelenik a kiegészítő által, a rockabilly, klasszikus fényűzés, versenyzés, és titkok világa. Újfajta ruhákat- overallokat is aggathatunk simünkre, hogy még jobban beleilljen az autójába.
A Luxuslakás Cuccok kiegészítő segítségével pedig simünket a legexkluzívabb otthon boldog tulajdonosává tehetjük. Ismerjük meg a modern technika nyújtotta elektronikai készülékeket, és varázsoljuk simünk otthonát modern palotává. A különböző high-tech televíziók, lejátszók segítségével garantált a siker.

Ezt mindenképpen olvasd el!

G-Force

A G-Force a mozivásznon is nagy sikert aratott, de mikor kiadták számítógépes játékként a film …

Hozzászólás