Kezdőlap / Önismeret / Párkapcsolat / 5 tipp a lapos párkapcsolat ellen

5 tipp a lapos párkapcsolat ellen

Örök igazság az, hogy a megszokás csak idő kérdése. És ez alól a párkapcsolat sem kivétel. Egy idő után unalmassá, rutinszerűvé válik, és ez kihat a párkapcsolat minden tényezőjére, például a boldogságra, vagy a szexre is. Teljesen nyilvánvaló, hogy erre senki sem vágyik, és a jó hír, hogy van ellene orvosság:

1. tipp: Spontaneitás
Kiválóan megtöri a szürke hétköznapokat egy-egy jól szervezett program, ahol a párod nem kell aggódjon semmiért, mert Te már mindent leszerveztél. Lényegében Ő már csak sodródik az árral, és élvezi a megváltozott körülmény adta izgalmakat. Ehhez persze ismerned kell a párod, hiszen olyan dologgal kell előállni, ami érdekli Őt. Nem kell rögtön nagy dolgokra gondolni. Például amikor mindketten szabadnaposak vagytok állj elő egy olyan ötlettel, hogy egy ismerős/rokon születésnapja lesz, és segítsen előkészülni. Együtt beszerzitek a tortát, a lufit és a többi kelléket, majd amikor minden megvan megebédeltek, Te kimész a tortán meggyújtod a gyertyákat, és behozod. A meglepetés átütő lesz, nincs születésnap, egymást, és a kapcsolatotokat ünnepelitek meg. De persze ez csak egy példa, a túráktól elkezdve éttermeken át bármi szóba jöhet. A lényeg ogy erősen elüssön a megszokottól!

2. tipp: Szeretlek!
Sokan szégyenlősek, és ritkán használják ezt a szót, az ellaposodott kapcsolatokból van hogy teljesen kikopik. Használd, és nézd meg a hatását!

3. Tipp: A fiatalság szép emlék!
Csináljatok egy randit, reggel megbeszéltek egy helyet, és időpontot ahol mondjuk ebédelni fogtok, és az ebédig lehetőleg ne találkozzatok. A helyszínre ne párban, hanem egyedül menjetek, és egyedül is távozzatok. Este lesz majd idő megbeszélni a történteket. Fontos, hogy az öltözék és a helyszín is alkalmas legyen egy randihoz.

4. tipp: Szex ABC
Lehet hogy a szerelem az alapja mindennek, de a szex a mozgatórugója! Ahhoz, hogy újra felkeltsd párod érdeklődését változtass egy kicsit az intim életeteken. De nagyon fontos, csak apró lépésekben haladj, mert egy hirtelen jött szexdémon ijesztő lehet, és az ellenkező hatást váltja ki! Próbáld kitalálni, mit szeretne a párod, és ne szégyelld megkérdezni, hogy mire vágyik!

5. tipp: Ünnepeld az ünnepeket!
A legtöbb férfi inkább csak túléli az ünnepeket, és nem megéli, nem ünnepli. Derítsd ki mit szeretne a párod, hogyan szeretne ünnepelni, esetleg van-e valami régi gyerekkori hagyomány, amit fel lehetne eleveníteni. Minden bizonnyal nagy hatást fogsz elérni, ha kedvesed szemszögéből közelíted meg a dolgokat, és ki tudja, talán neked is tetszeni fog!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egyedülálló

Nincs is jobb annál, amikor ott van velünk valaki, aki szeret, akinek mi jelentjük a …

Leave a Reply