A Hobbit

Gyűrűk Ura rajongók figyelem! Jó hírem van a számotokra ugyanis egy bő év múlva a mozikba kerül “A Hobbit” című 2 részes film , első része, amely a Gyűrűk Ura történet előzményeit dolgozza majd fel. Maga a történet J. R. R. Tolkien “The Hobbit” című regényéből meríti a legtöbb forrást. A történet a hobbitok népébe tartozó főhős, Zsákos Bilbó nagy kalandját meséli el aki Erebor elveszett törpe királyságának keresésére indul, melyet a legendák szerint hosszú évekkel ezelőtt egy Smaug nevű sárkány igázott le.Az utazáshoz csatlakozik Szürke Gandalf, valamint 13 törpe harcos. Az utazás vad és felderítetlen tájakra viszi a csapatot, ahol goblinok, orkok, wargok, óriáspókok, alakváltók és varázslók seregével kell felvenniük a harcot. Bilbo ez alatt az utazás alatt ismer meg valakit, aki örökre megváltoztatja az életét: Gollamot A történet talán nem hangzik olyan izgalmasnak, mint a Gyűrűk Ura története, azonban a készítők mintegy 500 millió dolláros költségvetésből dolgoznak.
A főbb szerepekben sok ismerős arc fog visszatérni: Sir Ian McKellen (Gandalf), Cate Blanchett (Galadriel), Hugo Weaving (Elrond) és Andy Serkis (Gollam) és biztosat még nem tudni, de nagy valószínűséggel Orlando Bloom (Legolas) is. Mindkét filmet Peter Jackson rendezi és az első rész előreláthatólag 2012. a második rész pedig 2013. decemberében kerül, majd a hazai mozikba. Véleményem szerint nagyon jónak ígérkezik a film, azonban sok kérdést is felvet. Lehet-e olyan jó mint a Gyűrűk ura-triológia? Elégedettek lesznek e a rajongók ? Ám a látványvilágban biztosan nem fogunk csalódni, ugyanis mint a mai legtöbb mozi filmet “A Hobbit”-ot is 3d-ben fogják elkészíteni.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mr.Popper pingvinjei

Jim Carrey vissza tért régi mivoltjához. Családegyesítő vígjáték elsősorban gyerekeknek. Most visszakapjuk a régi blődséget, …

Hozzászólás