Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Filmelőzetesek / Harry Potter és a Halál ereklyéi II.

Harry Potter és a Halál ereklyéi II.

2011 július 15-én lezárul egy 10 éve tartó történet. Harry Potter története. A mozikban 2001-ben mutatták be az első részt. Amit azután 6 másik követett, és most jön az utolsó rész, melynek címe Harry Potter és a Halál Ereklyéi (2. rész).
A készítők részletesen szerették volna vászonra vinni a történetet, ezért az utolsó könyvet két részre bontották, és két filmet készítettek belőle. Az első részt tekinthetjük egyfajta bevezetőnek, hisz itt még csak a keresgélés, a találgatás, és az állandó utazás a főszál, és a végső küzdelemre még nem került sor.
A történetet a lehető legdrámaibb résznél szakították meg. Hőseink épphogy megmenekültek a Malfoy kúriából, közben pedig Voldemort a sötét mágus megtalálta amit keresett a legyőzhetetlen varázspálcát, a pálcák urát.
Harry és barátai továbbra is keresik a Horcruxokat, és útjuk végül a Roxfortba vezet. Itt már nincs más lehetőség. Szembe kell nézni a gonosszal, és Voldemort seregével. Harrynek pedig magával Voldemorttal. A jóslat, ami miatt oly sokat aggódott, most beteljesedni látszik. Nem élhet az egyik, míg él a másik. Harry elszántan indul a nagyúr ellen, és küzdelmük nem mindennapi látvány lesz.
A film hangulata az előzetesek alapján hasonlóan sötét, mint az utóbbi két részé, ami természetes, hisz a varázsvilág legrosszabb korszakát éli Voldemort hatalomra kerülése óta.
A lenyűgöző látvány garantált, főleg a 3D-s verzióban a történet pedig minden eddiginél izgalmasabb lesz, és jó pár meglepő fordulatot tartogat még a nézőknek.
Rengeteg szereplő hal meg a harc során, sajnos a jók oldalán is.

A történet végét pedig fedje jótékony homály.

Varázsló rajongók készüljetek, a visszaszámlálás már elindult. Már csak 3 hét, és hőseink még egyszer, utoljára pálcát ragadnak, hogy megküzdjenek a varázsvilágért.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mr.Popper pingvinjei

Jim Carrey vissza tért régi mivoltjához. Családegyesítő vígjáték elsősorban gyerekeknek. Most visszakapjuk a régi blődséget, …

Hozzászólás