Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / A kutya rúgja meg a mozifilm

A kutya rúgja meg a mozifilm

A kutya rúgja meg című színes amerikai családi film 1999-ben készült.
A film eredeti címe Soccer Dog the Movie. A filmet rendezte Tony Giglio. A forgatókönyvet írta Daniel Forman. A film 98 perces.
Az egykori focista Alden ( James Marsall), most egy kis városban él. Mivel egyedül és nincs családja, úgy dönt, hogy örökbe fogad egy kis árva fiút. A most is lelkes sportrajongó Alden álma, hogy a fia is kitűnő focista legyen. Ezért az örökbe fogadott Clayt (Jeremy Foley) szeretné megtanítani a futballozás minden titkos trükkjére. Alden azt hiszi, hogy mindenki ugyanúgy rajong a fociért, mint ő. Ezért azt hiszi, hogy majd a kisfiú is annyira fogja szeretni a focit, mint ő. Azonban hamar rá kell, hogy jöjjön, az örökbe fogadott Clay egyáltalán nem rajong a futballért. Alden megpróbálja rávenni, hogy focizzon, azonban Clay nem hajlandó rá. Ez pedig a kettőjük között veszekedéseket okoz, így a köztük lévő kapcsolat nem éppen alakul a legjobban. Ekkor váratlanul felbukkan a környéken egy különös kóbor kutya. Alden, hogy javítson a fiával való kapcsolaton befogadja a kutyát. A kutyáról hamarosan kiderül, hogy rajong a fociért és ráadásul remek a labdaérzéke is van. Ez a kutya született focistaként viselkedik. A kutya azonban nem csak a sport területén jeleskedik. Amellett, hogy hamarosan a helyi fiú csapat sztárja lesz egyre közelebb hozza egymáshoz az egykori focistát és fogadott fiát. A kutya is a fiúcsapat tagja lesz, és Clay is egyre jobban focizik. Azonban elrabolják a kutyát a csapattól, de a kutyarablók járnak pórul.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Shrek 4.

A monoton papás-mamásba és a cukormókus bébik nevelgetésébe belefásult Shrek kitartóan igyekszik betölteni a tökéletes …

Leave a Reply