Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Sandra Bullock titkos esküvőt tervez?

Sandra Bullock titkos esküvőt tervez?

A hírek szerint Sandra Bullock (47 éves) állítólag azt fontolgatja, hogy egy titkos esküvőn hozzámegy Ryan Reynolds-hoz, miután nemrégiben egy jól sikerült közös nyaraláson vettek részt Wyomingban. Bullock úgy nyilatkozott, hogy Reynolds-szal megvitatták az elképzelést a házasságról, mert a kiruccanás során Reynolds nagyon megkedvelte 20 hónapos fiát, Louis-t. Reynolds két év házasság után vált el Scarlett Johansson színésznőtől még 2010 decemberében, így szabad prédának számít.
“Ryan azt mondta neki, kész lekötni magát, ha ő is úgy akarja. És miután látta, hogy milyen gyorsan megszerette Louis kisfiát, úgy döntött, ő is készen áll, hogy belevágjon a dologba.” – nyilatkozta egy forrás szerint a színésznő.
“Így elkezdték megvitatni az esküvő mikéntjét, és egy szűk körű, egyszerű esküvőre jutottak, amely jól tükrözi a két ember fesztelen életmódját,” tette hozzá a forrás.
Johansson (26 éves), aki hamar hozzáment Sean Pennhez, miután elvált Reynolds-tól, azt mondta, örül az újdonsült párnak. “Mivel Scarlett szereti és tiszteli Sandrát annyira, hogy nem zavarja, hogy Ryan-nel összejöttek.” – adta hírül a meg nem erősített híreket a forrás az America’s Star magazinnak.
A hírhez hozzá tartozik, hogy a még 2009-ben forgatott „Nász-ajánlat” című filmben az említett két színész játssza a főszerepet, melyben a rámenős főnöknő ráveszi ifjú asszisztensét, hogy feleségül vegye annak érdekében, hogy megtartsa a vízumát, elkerülve a kitoloncolást Kanadába. A filmvásznon megtörtént esküvő talán most a titkos szertartáson is valóra válhat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Extrém esküvő helyszín- a Baradla – barlang

Mindenki különleges, és emlékezetes esküvőre vágyik, ahol kimondják a boldogságot, jelentő igent, hiszen ez életük …

Hozzászólás